Dila71 35+1 günlük gebeyim tatlış anneler ve anne adayları. Doğumum normal gözüküyor ama her iki doğum şeklinden de korkuyorum. İlk doğumum olacak , bu stresi yenmek için ve doğum anı -sonrasi için önerileriniz var mı 💮💮🦋
Nur06sena Dila71 Ben geldiğim. Bugün 12:30 normal doğum yaptım. Kendinize güvenin. Yürüyüş yapın, hurma yiyin, squat yapın, plates topu üzerinde zıplayın.😁 benim sancım yetmedi suni sancı verdiler acı eşiğiniz yüksekse yapabilirsiniz.
srparsln Doğumunu yapacak biri olarak söylüyorum 😊 Eğer ilk sancıyla başlarsa doğum yani önden su veya kanama gelmezse sancınızı biraz evde çekin evde çok daha kolay karşılanıyor sancı ben sancı çekerken bol bol yürüdüm evde sıklaşınca gittim hastaneye. İkincisi doğru nefesle de sancıyı biraz da olsa hafifletebiliyorsnz. Ve kendinizi hep motive edin yapabileceğinizi, doğum anında herşeyin biteceğini düşünün ve inanın🥰 doğum anında da doktoru iyi dinleyin paniklemeyin doğru ıkınma da çok önemli👍🌸
Dila71 srparsln çok teşekkür ederim inşallah bende sancıların büyük kısmını evde çekmek istiyorum psikolojik olarak daha rahat ederim gibi geliyor bakalım umarım yapabilirim 🤗
Dila71 Nur06sena acı eşiğim yüksek mi bilmiyorum 🤦 ama yapmak istiyorum çünkü sezeryan beni daha çok korkutuyor
Nur06sena Dila71 ben ağrı eşiği yüksek sanıyordum ama değilmiş sanırım😁 doktora ve ebeye göre çok güzel ilerleyip çok rahat doğum yapmışım ama bana göre öyle değildi. 😂 şaka bir yana 9 saat sancı çektim yine olsa yine çekerim sezeryan olmaktan korkuyorum ve sonrasındaki dikişler daha kötü.
Dila71 Nur06sena sancılar eminim çok zor ama en azından olup bitiyor sezeryanda sonradan ayağa kalkması , bebeğe bakması falan çok zor olur diye düşünüyorum hakkımızda hayırlısı tabiki 🤗 siz kurtulmussunuz darısı başımıza
Nur06sena Dila71 kesinlikle öyle oluyor ben dikiş atılırken uyutuldum ve uyandığımda yürüyebiliyordum. Ama karşı odamda bir kadın sezeryan olmuş ve doktoru kızıyordu kalk yürü artık diye kadın yürüyemiyordu. (mecburiyet olabilir, keyfi olanlara lafım)