seher52- Arkadaşlar merhaba 20 haftalık hamileyim idrarda keton pozitif çıktı . Daha önce böyle bi şey yaşayanınız var mı? Bebeğe zarar verir mi ?
seher52- Lalin2580 yemek yedikten 4 saat sonra idi canım . 3 litreye yakın su içiyorum aslında ama neden öğlen oldu anlamadım
Lalin2580 seher52- anladım canım genelde vücut susuz kalınca oluyo bi de yemekten 4 saat sonra vermişsin ya o yüzden olabilir benim de olmuştu 1+ se korkma 3+ olunca sıkıntı oluyo sanırım yine de bi doktoruna danış
seher52- Lalin2580 +1 doktorum gebelikte yüksek çıkması normal dedi ama insan yine sen tedirgin oluyor bebeğe zararı olmaz değil mi
seher52- Dila71 sabahları bir dilim ekmek dışımda karbonhidrat tüketmemeye çalışıyorum ondan olabilir mi
Lalin2580 seher52- yok canım korkulacak derecede değil benim de arada çıkıyo öyle bazen normal çıkıyo anlık beslenmeyle alakalı büyük ihtimal
seher52- Dila71 öyle yapacağım artık canım 20 haftalık ve 7 kilo aldım ebe çok almışsın dedi o üzdü biraz o yüzden de korkuyorum karbonhidrattan