sehrengiz_8 gamzegurr kozmonot montun içine sığmayacağı için Polarlı ve ayakları olan kundaktan alacağım daha kullanışlı geldi
Merveikratanem gamzegurr hemde nasıl uçuk şimdi birde doğum paralarıda var zaten geçim zor ben devlette doğum yapacam kızımda orada doğum yaptım çok memnunum
busrakaripek gamzegurr https://resimyukle.io/r/ED5zLPCz9d annem böyle bir şey örmüş canım ablam da kullanmıştı çok memnun kalmıştı bana da yapmış sağ olsun. Örgü olunca sıcak tutuyor. Böyle bir şey düşünebilirsin
Merveikratanem busrakaripek bende örmüştüm kızımda kullanmak nasip olmadı yaz çocuğuydu ikizler kışa denk geliyor bende beyaz örmüştüm birse annem sarı örmüştü ikisini kullanacam portbebe ile
mom8327 Benim ilk bebeğim olcak ne alacağıma dair hiç fikrim yok ama ben açıkçası ilk 3-4 ay için çok masraf yapmayı düşünmüyorum canım. Şimdiden mesela 6-9 ay 1 yaş kıyafetleri bakıyorum 🤣
Yseliminannesi gamzegurr çok küçük olduğu için için onları giydirip taşımak zor oluyo ben o yüzden çift kat battaniye sarıp pusetine koyup ekstra bir kat daha örterek götürmeyi düşünüyorum ilk bebeğimde de öyle yapmıştım ki zaten aracınız varsa üşüme olacağını sanmıyorum.
cahillesohbetikestim gamzegurr ben alıcam kozmonot tulum patikli olanlardan 40 gün içinde illa ki hastane sağlık ocağı bir kaç kez çıkılacak dışarıya ki kışı sert ve soğuk olan bir ildeyim ne olur ne olmaz üşümesin oğluşum 🥰🦁🧿💙