elisss_61 Giizems Hiç alakası yok canım ben kızımda bulantı nedir hiç bilmedim her hamilelik farklıdır cinsiyetle hiç alakalı değil
Sedai- Giizems hiç kusmadım midem bile bulanmadı cinsiyeti kız gerçekten alakası yok tamamen bünye ile alakalı
Ayzetuka Giizems Hiç sanmam bunlar batıl inanışlar bilimsel bi dayanağı yok benim kızım olacak ve hiç istifra etmedim
ikinciyegebe25 Giizems kızımda hiç kusmadım oğlumda kusuyorum cinsiyetle alakası yok böyle şeylerin inanmayın boşuna
Baharozdemir @Giizems 23 hf dayım hala mide bulantısı kusma yanma devam ediyor ama oğlum olacak Alalhim nasip ederse, yani bağlantısi olduğunu sanmiyorum
Aysenurctn32 Giizems 35+4 den bildiriyorum😄 prilam kullanmadığım her günüm kabusa dönüyor günde 7-8 kusma garantili erkek bebek bekleniyor😄
Ballimiz Giizems hayır canım alakası yok ilk gebeliğim kızdı aşırı kusmam vardı ikinci gebeliğim de ilki gibi kusma hep serumla devam ettim ama ikincisi erkek herkes ikincisi de kız diyordu ama alakası yokmuş
deutschetraum Giizems ben bir kere hile kusmadım midem de bulanmadı cinsiyet kzı herkes erkek diyordu bunlar batıl inançlar
Lulikli Giizems benim annem abimde bulantı yaşamış ben de baş dönmesi. Benim de bulantılarım oldu benim de erkek. Ama arkadaşımın hiç bulantısı olmadı onun da erkek. Yani alakası yok 🤣
Edaylmzz Giizems İlk gebeliğimde çok nadir kustum midem bulandı oğlum oldu. Bunda ne midem bulandı ne kustum kızım olacak ☺️
Newmomadayi Giizems hic bir alakasi yok ilk 4 ay kustum hatta nisey yiyememekten kusmaktan kilo vermistim benim inatci bebegim 20. Haftada zorla cinsiyetini gosterdi bil bakalim ne erkek 😂