Goksugul Giizems nöbetçi kadın doğumsa bakar. Bana bakmıştı kızın olacak söyledi mi doktorun dedi ama ben öğrenmiştim zaten
Melos12 Giizems kadın doğumcuysa ve haftasıysa bakar ben merdivenden düştüğümde farklı bi doktora gitmiştim gece ve o doktor bebeğe bakarken cinsiyete açıklamıştı
marbling10 Giizems ben acilde öğrenememiştim. Acilde cinsiyet söyleyemiyoruz demişlerdi ama haftası küçüktü 16 haftadan önceydi
Giizems Goksugul kadın doğum varmış onun için gidicektim acil olmadığından bakmama gibi bir durum olur mu?
Hycnlanne_0903 Nöbetçi doktor kadın doğum sa söyler canım, ben şehir hastahanesine gitmiştim acile kadın doğum doktoru olduğu için söylemişti bana ben biliyordum zaten süpriz olmadı😊
Hycnlanne_0903 Giizems özel hastahaneyse söyler canım ama ben şehir hastahanesi ağrıdan dolayı gitmiştim, tek cinsiyet için giderseniz söylemeyebilir biraz tersti benim gittiğim doktor, ağrılarıma bile kendi doktoruna yarın gitseydin demişti
marbling10 Giizems evet olabilir genelde tanımadıkları için söylemiyorlar anne aldırmak isteyebilir diye. 16. Haftaya bir şey kalmamış bekleyin isterseniz☺️