marbling10 Birgulada şu an geçiriyorum maalesef, ilk boğazım ağrıdı sonra bel ağrısı. Şimdi öksürük, bel sırt ve baş ağrısı var. Ağrılar normal değil zaten baya şiddetli.
Dilara0638 Birgulada geçirdim bende soğuk algınlığı olarak başladı sonra kemik ağrıları tat koku kaybı öksürük ateş derken aldı yürüdü maalesef 🤷♀️
Kizannesi92 Birgulada Boğaz ağrısı sırt ağrısı solunum yetmezliği ateş vücut ağrısı baş ağrısı koku zaten ilk gün gitti hâlâ devam dokuzuncu günüm sizde de belirti varsa lütfen test verin kan sulandırıcı veriyor doktorkar
zeeynepp19 marbling10 geçmiş olsun 🙏🏻 Merak ettiğim için soruyorum sizce nereden bulaştı tabi bilmek belki mümkün değildir dışarı sık çıkıyor musunuz Beni de korku sarıyor çok dikkat etmeye çalışıyorum ama merak ettigimden sormak istedim
Maviiiiiiiiiii marbling10 ilaçmı verdiler çok geçmiş olsun ailemde suab korona geçiriyor abim oldu annemde yanında çok korkuyorum :(
Dilara0638 Birgulada ben kimseyle temaslı değildim bilmiyorum kaç günde başladığını eşim rahatsızdı ondan 3 gün fln sonrada ben rahatsızlandım delta varyantı geçirdik biz oda 3-4 günde belirti veriyor zaten
Hayal0102 Ben de 4 ay önce geçirdim bel.ve sırt ağrısı gözüm falan da feci agriyodu sağa sola bakarken üşüme titreme oldu boğaz ağrısı ateş tat koku kaybı öksürük sırayla hepsi oldu canım zor geçti cigeerlerime de inmişti inşallah degilsinizdir
Birgulada Hayal0102 biz cumartesi günü kinaya gittik çok aşırı soğuktu resmen soğuk içime işledi diyebilirim eve geldim halsizlik hissettim nane limon zencefil içtim 3-4 gün oldu çok şükür bir şeyim yok ateş öksürük kemik ağrıları filan yok sadece burnum yaniyo arada çok nadir hapşırma oluyo ama bn çok çabuk üşüyen biriyim bünyem çok hassas
Dilara0638 Birgulada gribim başladığı günden itibaren kemik ağrılarım vardı ama 4-5 gün sonra aşırı derecede yoğunlaştı
Hayal0102 Birgulada hmm o zaman grıpsin demek ki canım korona olunca net hissediyorsun bence normal gribi atlattigin gibi olmuyormuş. Rabbim şifa versin inşallah 💐
marbling10 Kizannesi92 pazar belirtiler başladı, 4. Gündeyim hstalık olarak ama dğn pozitif çıktım karantina dğn başladı
Kizannesi92 Birgulada salı sabah başladı akşam koku gitmişti ve akşamına acillik oldum astım hastasıyım hemen nefes darlığı başlıyor zaten bende
Kizannesi92 marbling10 Anladım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşir siniz inşaallah 🤲 benim 9.gunum yavaş yavaş azalıyor ağrılar vs.