Elcnerdgn Merhaba kızlar doktorum magnezyum icin magnorm suda eriyen magnezyum verdi fakat içemiyorum kusma derecesine geliyorum. Ama kalsiyum olarak verilen suda eriyen cok güzel şimdi magnezyumla kalsiyum aynı şey değil dimi ? Yoksa aynı mı ? Doktoruma magnezyumu söylicektim içemiyorum diye fakat doktorum yıllık izinde 🤷♀️
Ummi Elcnerdgn bende icemiyrdm soguk suyun icine atip iciyorm norml oldumu benmde midem bulaniyordu ama soguk oldumu birz hemn bi dikiste iciyorm bide cay bardagnda buyuk bardk cok oluo
Hatunnn Elcnerdgn ikisi farkli iki element grubu yani farkli ek takviyeler magnezyumu suyla icmen sart degil yogurta sut e de karistirabilirsinn ozaman daha kolay olur canm
gonulcelen Elcnerdgn magnorm bnde içemedim aşırı şekerli kokuyor bn magvitalle değiştirdim bu daha soda gibi limonlu en azından daha şekersiz
Elcnerdgn Ummi dün en fazla 2-4yudum aldım gerisini döktüm valla bende soğuk suyla yaptım ama yok ben icebilcek gibi değilim ama 2-3yudum bile fayda eder mi ki öyleyse 2-3yudum bebeğim icin fedakarlık yapabilirim ama hepsini içemiyorum
Elcnerdgn gonulcelen bende soğuk suyla hazırlıyorum ama magnorm rengi turuncu ben portakallı falan sandım ama felaket bir tadı var dün 2-3yudm aldım döktüm bu gün icmicem doktora gidene kadar bari kalsiyumu düzenli içeyim 😑
gonulcelen Elcnerdgn bnde mutlaka soguk suyla hazırlıyorum bu da toz şeklinde ılık suyla mümkün değiş içilmiyor 🤮
ElifGuven Elcnerdgn ikisi farklı herhalde ben de bilmiyorum öğrenmeye geldim 😂😂😂ama bence farklı çünkü dr bir gün magnezyum bir gün kalsiyum iç dedi ☺️
gonulcelen ElifGuven kalsiyumla magnezyum tabi ki farklı kalsiyum kemik diş kayıpları yaşamamak için , magnezyum kramp kasılmaları azaltmak için kullanılıyor gebelikte.
ElifGuven gonulcelen diş kayıpları değildir de çünkü çok fazla ağrım var dedim dr a kemiklerim ağrıyor dedim bana kemik ilacı yazdı ve gerçekten büyün kemiklerim bitik durumda 29+1 günlük hamileyşm
gonulcelen ElifGuven peynir süt yoğurt tüketiminiz mi az acaba kemik agrısı bu denli fazla hep diyorum yemediğimiz içmediğimizde bebeğe birşey olmuyor o büyüyor bizi sömüre sömüre olan bize oluyor malesef
Bahar54 Osteo formula diye bi ilac iciyorum bende hem magnezyum hem kalsiyum iceren tablet formunda. Ondan da kullanabilirsin canim kullanimi kolay oluyor cunku
KezibanUan Elcnerdgn canım magnezyumu kasılman oluyosa onu engellemek için vermiş. Kalsiyumuda bebeğinin kemik gelişimi için veriyo. Ben 8. Ayımdayım bana magnezyum vermedi kasılmam olmadığı için.
tgcaty bnde aynı ilaçları içiyorum magnezyumu soguk suyla yapmama ragmen zor içiliyor ya son haftalarıma geldim bir btseydi. kalsiyumun tadı çok gzl ama 😁 bnmde bel agrım fln çok o yuzden içiyrum kalsiyumu
Elcnerdgn tgcaty yok ya magnezyumu içmem imkansız bi yudum almamla berbat oluyorum ama kalsiyum gğzel
gonulcelen Elcnerdgn bnce sen magvitali bir dene bende ilaç içme konusunda cidden sorunluyum hap yutamam suda eriyenden migdem bulanır derken bunu içiyorum toz yine suda ama renk beyaz ve tadı daha az şekerli limonlu sodaya cok benziyor
Hatunnn Elcnerdgn onlarinda icinde eriyor bana doktorum soylemisti deenememe gerek kalmadi ama soyledigine gore vardir bi bildigi:)