Aylin1506 Busra5341 Op.Dr.Ibrahim Avci - ozel klinikte muayene ucreti 150 TL tamamen normal dogum yanlisi ve cok ilgili tavsiye ederim
haticektrnc Busra5341 Merhaba canım ben Bursa Medicana Hastanesi-Neriman Çelik'e gidiyorum muayene ücreti 120 ya da 125 olması lazım çok memnunum kesinlikle tavsiye ederim ☺️
SyhnHtp Busra5341 esentepe emre uysal tek geçerim sgkkapsamlı bir hastane dersen 👍 Normal doğum yanlısı ve hastane de çok şyi üstelik fiyatlatı danormal seviyede
Burcuoztrkk Özel esentepe hastanesi opr. Emre uysal 90 tl muane ücreti ve çok ilgili bilgili biri kesinlikle tavsiye ederim ben oraya gidiyorum 8 haftalık hamileyim
Aylin1506 Busra5341 Jimer-Ceylan-Osmangazi Aritmi - Medical diye biliyorum daha vardi sanirim ama ben Jimer dusundugum icin digerleroyle ilgilenmedim
Busra5341 haticektrnc medicanayi cok iyi duyuyorum bende dusunuyodum aslinda orayi bide esentepe vardi aklimda cok kararsizim . Fiyati iyimis aslinda dogumu ne kdr biliyomusun canimm bide disardan tahlil kabul ediyomu
haticektrnc Busra5341 normal doğum 3.200₺ sezeryan 4000₺ canım. Evet benim doktorum kabul ediyor ama diğerlerini bilemiyorum☺️
karahanzynep Busra5341 yıldırım doruk fatma güray on numara bi doktor ona gelene kdr kac doktor gezdim ama Allah ondan razi olsun cok iyi bi doktor