Acemianne__ 20+5 gündeyiz göğüs uçlarım pul pul olmuş kurumuş kabuklanmış gibi duruyor acaba bu ilerde çok yara olacağı anlamına mı gelir🙂 müdahale etmem gerekir mi sizce. Şimdiden teşekkür ederim
Kiki-riki Acemianne__ Hemen nemlendirmeye başla ben önemsemedim 33 haftadayim çatladı maalesef emzirmeden şimdi kullanıyorum çok daha iyi
Belizmoms Acemianne__ evet nemlendirmeye başlayın ben duştan sonra zeytinyağı sürüyorum aradada tahinin üstünden ayırdığım yağı sürüyorum şimdiden doğuma kadar kullanırsan meme ucu çatlamasında yara olmasını engelliyormuş bi yakınım yapmış faydasını görmüş bende şimdi uyguluyorum bakalım 22 haftalığız bizde
Kbrasmskbyrktr Acemianne__ canim doktoruna danışmadan hic biseu yapma benm de erkenden kurudu uçları suan 36+5 im hala kuru doktorum biseu önermedi henuz bekliyorum bende. Ebe arkadaşım var doğumu tetikler göğüs uçların ile oynama bisey sürme 37 den sonra zeytinyağı sürüp krem kullanırsın dedi
Clementinee Acemianne__ 18 haftamdayım benimde pul pul oldu önemsemedim geçer heralde dedim ve yara oldu kaşınmaya başladı çatladı. DoktorumA sordum krem verdi şuan daha iyi bıraktım kremi çünkü egzama ve mantar kremiymiş. ama hergün Hindistan cevizi yağı sürüyorum mutlaka doktorunuza danışın 😊
Acemianne__ Kiki-riki ayy ciddi misinizz ya böyle birşey beklemiyordum erken diye. Çok geçmiş olsun ne kullanıyorsunuz siz
Kiki-riki Acemianne__ doktorum lansinoh göğüs ucu kremini önerdi aldım iyi geldi ama tabi gümüş kapak ta alicam yoksa emzirirken çatlayacak belli yatkınlık var dedi doktorum muayene esnasında kontrol etti her önlemi alicam
Acemianne__ Belizmoms hep doğumdan sonra çatlar diye duyuyordum iyiki sormuşum o zaman bende süreceğim korktum 🤭 teşekkür ederim ♥️
HaticeBerkayBalat3103 @Acemianne__ canın ben 27+1 haftalık Hamileyim benimde gögüs uçlarım biraz kurudu ve çevresi çatladı bişey uygulamadım ben 6 ekimde doktor kontrolüm var doktoruma danışıcam belki o Bi krem falan verir 😊
Acemianne__ HaticeBerkayBalat3103 yaa ilk kez bu haftalarda böyle olduğunu duyuyorum unutmazsanız yazar mısınız dicem ama daha cok varmış 🙂 ben bilgi alırım sizden olur mu
Acemianne__ Kbrasmskbyrktr çok kararsız kaldım şimdi. O zaman biraz daha mı bekleyeyim. Doktora da sorayım ama büyük ihtimalle dokunma der diye düşünüyorum 🙂
Kbrasmskbyrktr Acemianne__ bekle kuzum açıkçası ben ilk haftalarda sistigi için elimi suruyordum aradan 1 gün geçmeden kanamam oluyordu acillik oluyordum tabi ben bunu sonradan farkettim 😄🤭 herseyi yasaklamıştı doktor bana ilişki vs
Kiki-riki Acemianne__ göğüs ucuyla oynamak çok farklı krem sürüp nemlendirmek çok farklı ama krem sürmek uyarmak değildir ama siz tâbi yine doktora danışın
Acemianne__ Clementinee çok erken başlamış bizimki geçmiş olsun size de 😊 doktora daha cok var gitmeme bunun için de mesaj atsam komik olur mu acaba 🤭 neyse ara ara nemlendireyim ben en iyisi teşekkür ederim ♥️♥️
Acemianne__ Kbrasmskbyrktr Ciddi misiniz yaaa valla iyi fark etmişsiniz çok geçmiş olsun 😳 şimdi nasılsınız
Kbrasmskbyrktr Acemianne__ şükür iyiyim atlattım o süreci ama dediğim gibi tetikleyici bisey yapmamak gerekiyormuş.
Acemianne__ Kiki-riki Hafif hafif dokunarak sürerim diye düşünüyorum doğuma doğru da sıklaştırırım inşallah işe yarar sonrası için ♥️
Hilal-95 Acemianne__ 12. Haftadan beri kantoron kullanıyorum göğüsüme masaj yapmadan sürüyorum yumuşacık 32 haftadayım doktorum devam et dedi inşallah sıkıntı yaşamam ama mevbur göğüs ucu kremı başlıcam
Acemianne__ Hilal-95 Çok iyi yapmışsınız neden o kadar erken başladınız acaba hiç kuruma oldu mu öncesinde. Hafifçe sürsem birşey olmaz diye düşünüyorum bende masaj yapmadan
Hilal-95 Acemianne__ çatlamasın göğüslerimde diye bacaklarıma felanda uyguladım ben komple yani hiç kuruma olmadı bende şükür inşallah da olmaz ama tabi bebek emzırırken kullanamam kantorınu onun için bi krem alıcam snrasında 🤗 poponuzu felan nemlendırın cildiniz kuruysa çatlayabılır karın bölgenızle birlikde