Aynuromer Kuzular az önce doktordan geldik 37 ye girdim yeni doktor bebeğin ters dedi başı tam yukarda ayakları aşagıda haftaya kadar döner inşallah haftaya gel tekrar bakalım dedi böyle birşey başına gelen varmı bebekleriniz ne zaman başladı dönmeye ???
a_burcu_bur Aynuromer 36+2yim benim de makat gelişli. Zaten sezaryen istiyorum. Doktorum da haftaya gün vericek inşallah 🙏🏻
Hilal-95 Aynuromer eğer bi sorun yoksa gebelğinde emek evde bnada öle dediler ama bnmı kucuk tabı daha 29 da dönmesi gerek felan dedı bende ellımle yer sıldım tabı sen bunu yapma emeklemek dönduruyor diye okumustum ondanmı bılmıyorm bnmkı dönmüştü melike_yoga var instagramdan bakabılırsın ordada hareketler var
Esenburhan123 Aynuromer bende 37 haftayım benim bası asagıda ama kanala girmemiş kıpır kıpır maşallah haftaya bende gidicem doktor 40 a kadar girmezse sezeryan dedi
Busra_aras Aynuromer banada bebek ters dedi tekmelerini hissetmiyordum ama düzeltti kendini sadece çok dikkat etmen lazım
Durunbigeldim Aynuromer evet benim ki tersti dönmedide suyum gelince aniden 38.ci haftada sezaryen oldum. Doktor 39+6 ya gün vermişti eğer dönmezse sezaryen diye
Mimhb Aynuromer benimde makat gelişti bazı hareketler var yaparsanız dönüyor 2 haftada felan döndü benimki
passionis Aynuromer başından beri benimde kızım ters duruyor, 36. Haftadayız bizde canım.Dönmezse sezaryen olarak duruyoruz şuan için
Mimhb Aynuromer YouTube da var. Koltuğun ucuna gelip yere ellerini yere dayayarak baş aşağı duruyorsun. Yanında birisi yokken yapılması tavsiye edilmiyor ama ben dikkat ederek yapıyordum
rsm_0026 Aynuromer dogumda dahi dönen var tedrgn olacak bir durum yok cnm bnm 32 den beri dönmş ama doguramıorm
Mimhb Aynuromer ben yaptım 34 de döndü ama alt kısmı sıcak üstü soğuk tutun dediler onu da uyguladım. Normalde kafası neredeyse oraya buz değdirip alta sıcak birşeyler koyarak sıcağa gitmesini sağlıyormuşsun. Bu ikisini uygulayarak dönmesini kolaylaştırdım galiba inşallah sizinki de döner