Prensannesi111 Sancılarım var, 5 gündür hastanede sancım oldukça serum verdiler durdurdular bugün taburcu oldum, şuan 34+5 haftalığız bebeğimin kilosu 2600 ciger geliştirici de vuruldu. Doğsa küveze alınır mı acaba
Masal53 Prensannesi111 bunu bizler bilemeyiz canım o an ki durumuna göre değerlendirirler o küvöz konusunu
Demetslt Prensannesi111 2 kg üzerindeyse kuveze alınmıyor. Herhangi bi sağlık sorunu olmazsa tabi. 2900 doğurdum bende alinmadi
bahtnurr1 Prensannesi111 2500 sınır canım ama bebeğe de bağlı doğum sonrası ilk şişliğini atınca sanırım biraz düşüyormuş kilosu ama sadede kilo ile alakalı da değil bu durum ciğerleri tam anlamıyla gelişmesi 36+5 dedi bugün ebe. Evde yat hep yorma kendini
Kbrayank Prensannesi111 alinir tahminimce küçük çünkü igne vurulduysan durdururlar biraz ama ultrason da küçük gözüküp normal de haftan buyukse sen kendin 34 haftalik diye biliyorsan doğum yapabilirsin
Aysenurctn32 Prensannesi111 ben alınacağını düşünmüyorum ciğer geliştirici 2 günde etki ediyor diye biliyorum. Kilosu da gayet güzel 38 haftada 2400 doğum yapmış birini duymuştum. Benim bebeğim 35+3 de Ama sizin bebeğinizden daha zayıf. Zaten şuan çok hızlı kilo alıyorlar bir haftaya en az 2800-2900 olur endişelenme :)