Burcu388 Buket_dadas bende aynısını yaşadım küstüler gelmediler saçma sapan konular ya anlayışlı olsalar keşke bizimki ailenin ilk erkek torunu benım annemler tavır yapıyor ne gerek bir sürü üzüldüm ağladım rahat vermediler bi
Buket_dadas Burcu388 hic sorma benim durmum da senin ki gibi insanı ne kadar cok yıpratıyor bu sacma konu ya
Asli1108_ Buket_dadas kaynatan mı tasıyor karnında o mu cekıyor agrıyı sızıyı ne karısıyolar ki asla baskasının ıstedgını koyma kendı ıstedgın ısım olsun cocuk senın cocugun. Sessız kalma bnce.
Sogancik Buket_dadas Canım ben Bilge Kaan i seçtim. Kızım olacak adını Bilge koycaz nasipse. Senin tercihin hangisi ise onu koy. Annesi sensin. Kimsenin karismasina izin verme gönlün olmadıkça.
elifinilki27 Buket_dadas Allah aşkıma kaynatana ne ki yani bana saçma geliyor eşim ve sen karar vermen gerekiyor sen hangi ismi istiyorsan onu koy
Buket_dadas rsm_0026 kız onlar ne anlarlar anketen ya daha da basıma bela olurlar ya dilerinden düsmem sonra söylenir dururlar ne koyarlarsa koysunlar kimlikde öyle olucak. Onların İstedigi ama ben istedigin isimle seslenicem 🥺💔
Buket_dadas Sogancik keske kuzum ama hayırlısı ya ne yapa bilirim ki ben yine ogluma. İstedigim isimle seslenicem onlar istedigini koysun♥️🤷♂️👩👦