Ela20 Herkese merhaba, bir konuda bilgi almak istiyorum. Aldığımız emzik ve biberonlari ilk nasıl temizliyoruz. Özel temizleme malzemesi var mı bilmiyorum ama almadım. Evdeki imkanlarla nasıl temizleniyor?
Denizyildizii Ela20 önce kaynattim sonra deterjanla yıkadım. Zaten doğal deterjan olan boronu kullaniyorum.
Pambix Ela20 Ben ilk kullanım öncesi kaynattim sonra biberon deterjaniyla yıkayıp duruladim..çünkü kaynatinca da ürünlerde kurudugunda tuhaf bı leke oluşuyor nasıl desem toz gibi o yüzden sonrasında yıkıyorum deterjanla ..sonraki dönemde de her kullanım sonrası deterjaniyla yıkar haftada bir kaynatirdim yine emzik biberon vs
Kubra3525 Ela20 evet canım kullandıktan sonrada cifin bebek biberon temizli için olanı var ondan aldım öyle yıkıyorum sonra yine kaynatıyorum
Denizyildizii Ela20 evet. Varya ülkemizin doğal temizlik ürünü bor madenimizden yapilan kimyasal içermeyen 😊
Zehraspl Ela20 canim kaynar suya koy azcik beklesin oyle kullan ben oyle yapiyorum mikrobunu kiriyo ama su kaynar olcak ilik degil
ozgei Ela20 önce emzik biberon temizleyiciyle yıkayıp sonra kaynatabilirsin, green clean, babys green, siveno gibi doğal markalar var 👍🏻