Zeyyyn Zumruduankakusum amin canım inşallah 🙏🌸 2 Ekim doğum günüm çok istedim aynı gün olsun diye ama bekletemem dedi doktor sağlıkla kucağıma alayım da 1 Ekim olsun 😊
Duyguckrky Zumruduankakusum Benimde Dr pazar dedi ama ben cumartesi olsun dicem 2 ekime aynıyız yani ☺️ Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasıp etsin 🙏🧿
Sevgikaya1525 Zeyyyn anin cnm inşllah 💞rabbim gönlünüzdekini nasip etsn sağlıkla kucağınıza alırsınz inşallah 🥰🙏
Zeyyyn Minikpandam1 doktor kalp atışlarını begenmedi kordon var boynunda bekletemem dedi herşeyi normal gelişimide iyi kilosu da ondan yani
Duyguckrky Zeyyyn inşallah canım benimde 2 Ekim hayırlısıyla ☺️Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasıp etsin 🙏🧿☺️
Zeyyyn Duyguckrky ayy sizinde mi 2 Ekim 😊 bir gün farkla kaçırdık biz sağlıkla kucağımıza alalım yeterki de nasip 1 Ekimmiş
minikkurabiyelerinannesi Zeyyyn bebeğinizin boynunda kordon mu dolandı normal doğum yapabilecek misiniz ? Aynı dertten muzdaribim ondan soruyorum kusura bakmayın 😌
Zeyyyn minikkurabiyelerinannesi normal doğum yapmakta sıkıntı yok canım normal doğum yapıcam da benimki hareketli bir bebek şimdiye kadar bir sıkıntı yoktu doktorum da kalp atışlarını begenmedi o yüzden suni sancıyla başlatalım dedi açıklık vs olunca herkesin bir olmaz Allahın izniyle
Kbrayank Zeyyyn Benim hastane yakindi ama gine zor gittim taksi bulamadim araba bulamadim ki gideyim saol