Ayseacibuca Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim hergün kıpırdayan bebeğimin gün boyunca hareketini hissetmedim biraz da dar giyinmiştim bugün , kendimi korkutmamaya çalışıyorum ama birşey olmuş olabilir mi
Ilkayy Ayseacibuca 28 haftalığa kadar düzensiz hareket etmesi normal bi gün hareket edip bi gün etmeye bilir o haftalarda normal canım 28 den sonrası gün içince hareket etmezse sıkıntı
Gghgfdd Ayseacibuca canım ben 17+1 hala hıssetmıyorum sanırım 20.24 haftalar arası az sz hıssedilebılırmıa cunkı bebekler bu zamands cogu zaman uyuyormus hıc olmazsa hareket ettıgını bılıyorsun benfe hıcbırsekılde yok his🥺
Gizem2312 Ayseacibuca merhaba o haftalarda normal ama siz yinede bir kontrole gidin nolur nolmaz içiniz rahat eder en azından. Bazı bebekler böyle olabiliyo ama kimse garanti edemez gidin görün içiniz rahat etsin
Ayseacibuca nurdincaslan ben 19.Cu haftadan beri hissetmeye başladım bugün hissetmeyince korktum açıkçası , inşallah hissetmeye başlarsınız çok güzel bir duygu 🙏🏻🙏🏻
Gizemin-minnakI @Ayseacibuca korkulcak bir şey yok. Şuan düzenli her gün hareket hissedemezsiniz. 22. Haftaya kadar ilk hareket hissedilir . 28 den sonra düzenli hareket etmesi beklenir .
Ayseacibuca Gghgfdd inşallah olucak ☺️🙏🏻 Hissetmeye başladıktan sonra kıpırdamayınca benim gibi olmayın🙈
incisu Gghgfdd ☺️ Benim ki hergün hareketli maşallah 22 den sonra çok rahat hissediliyor az hissetmiyorsun canım hele geceleri içeride savaş oluyor
Ayseacibuca Gizem2312 bende böyle düşünüyorum kontrole gidiym ne olur ne olmaz tedirgin olmaktansa emin olurum
Gzmduru Hiç korkma bi kaçkere benim de başıma geldi hemen araştırdım normalmiş yani şuan 29+2 bol bol dinlen bide bana kalırsa süt iç ben süt içinçe cıldırıyo karnımda 🙏🏻😉
Acemianne__ Ayseacibuca erken hissetmeye başladığınız için tedirgin olmanız cok normal zaten tam 20. Haftada bebekler durağan bir döneme giriyor anneyi panik yaptırıyor. Bir iki hatta üç gün sürebiliyor ama sonra eski enerjisiyle geri dönüyorlar🤗 20. Haftada hareket etmiyor diye o kadar başlık açıldı ki burada 🤭
Ayseacibuca incisu yaaa 😂😂 maşallahhh Allah nazarlardan korusun o bebişlerimizi 🧿🧿🧿 sizinkinin cinsiyeti nedir bu kadar hareketliyse erkek galiba
Belacivciv Ayseacibuca Haftanız daha erken aslında böyle düşünmeniz için, ben de ilk 18. haftada hissettim ama her gün düzenli olarak değil bazen hiç hissetmediğim de oldu korkmayın hemen 😊 22-24ten sonra daha net hissedersiniz o şekilde kontrol edebiliyosunuz