Merveozkaynak_ Herkese merhaba. Doktordan yeni geldim gebelik şekerim olduğu için doktorum Enox iğne verdi ve hergün vurulmam gerektiğini söyledi.Kullanan anneler size doktorunuz bu konu için ne söyledi
Ilkayy Merveozkaynak_ benimde gebelik şekerim var bana hiç öyle bi ilac vermediler kan sulandırıcı ne alakaymış canım açıklamasını yaptı mı doktor
Gulsah616161 Merveozkaynak_ bebeğe kan akışı kolay olsun diye verilir. Genelde gebelik şekeri ve riskli hamilelikte verilir. Kan pıhtılaşmasını önler bebeğe giden kan akışı oksijen ve besinlerin kolay gidişini sağlar
Merveozkaynak_ Ilkayy gebelik şekerimden dolayı hızlı kilo alımımdan dolayı verdi ama çok canım sıkıldı hergün iğne vurulacak olmam
Merveozkaynak_ Gulsah616161 Benimde gebelik şekerimden dolayı çok hızlı kilo aldığım için verdi doktor ama hergün iğne vurulma düşüncesi beni çok geriyor
Gulsah616161 Ben tüp bebekle hamile kaldım. 9 aydır kullanıyorum 8 gün sonra doğumum var riskli yim diye verdi
annesi_ Benimde 4 kürtaj 1 düşük olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanıyorum doğurana kadar kullanıcam her gün vuruyorum heryerim mosmor mecbur katlanıcaz 😌