ebru23 gazetecianne valla ben 72 ile doguma girdim 66 ile cikmistim simdi 69 kiloyum ikinci dogum olucak 37+3 yarin da dogim planlanicak riskli gebelik perinatoloji takipliyim
Hzlkaya gazetecianne ya doktor zaten demişti bize 800 gram fark ediyormuş altıda olabilir üstüde diye bartolin kistim olduğu mecbur sezeryan oldum 😊
Esraomer Esraali Esra hanım Trabzon’da hangi özelde yanılma oldu. Ben de özele gidiyorum kilosu fazla diye sezaryen önerdi.
Esraomer Esraali ben de imperial filiz hanıma gidiyorum 38+5 3700 dedi sezaryen önerdi bebek büyük diye yani eğer yanılıyorsa boşuna sezaryen olacakmış gibi
Esraali Esraomer bilemem simdi sizi yanlış yönelnefirmiyim ama cihaz fark ediyor inş sizin öyle olmaz
Demetslt gazetecianne doğumdan 10 gun once 2.960 denmisti😂 doğduğunda 2.970 ti 10 gun de 10 gram almis buna gore 😂
Esraomer Esraali Filiz hoca yanılmamış 3700 dedi 3680 doğdu. Normal doğum yaparsın ama bebeğin kilolu zor olur çatın basık dedi. Hepsi doğru çıktı 10 cm açıklığa rağmen kemikler bebeği tutuyordu