Sevval1234 Bu gün kontrolde öğrendim bebişim 1459 g olmuş sizinkiler kaçar gram aynı haftada olan varsa tanışalım
elifenes20 Sevval1234 canım ben en son 29. Haftada gitmiştim o zaman 1470 ti bizimkide şimdi 32 olduk bilmiyorum ama senin kide normal duruyor zaten az olsa doktorun derdi
Haticeey Sevval1234 Biz 1 hafta önce 30+ 3 de 1550 gramdık canım şuan 31+2 günlük olduk ne kadar oldu acaba ama baya ağır hissediyorum artık eğilemiyorum hiç batıyor
Sevval1234 Boylubebek58 insan bebiş büyüdükçe doktora gideceginde heyecanlanıyor bize de söyle bakalım minnoş ne durumda
Boylubebek58 Sevval1234 YazRim ins baya agirlastim onunda kilo aldığını hissediyorum 26.0 da 980 gramdi
Sevval1234 Cerenvebebisi Maşallah özellikle bişey yapiyomusunuz bebek kilo alsın diye öyle biseyler duymuştum da
Cerenvebebisi Sevval1234 inan özel hiç bişey yapmıyorum sadece aman aman diye kendimi hiç tutmadım canım ne istediyse yiyorum az da olsa ama mutlaka yiyorum ama bebise kilo aldirdigina emin olduğum (süt, yumurta ,cicibebe , ceviz ,muz ) çok iyi geliyo bunlar 🥰
Aysel0707 Cerenvebebisi cıcı bebe yıyorudm bıraktım ya yesem mı gene 35ken gıttım 2800 olmustu suan 36 ayın 12 sınde randevum var
Haticeey Cerenvebebisi Canım yulaf ezmesi de kilo aldırır mı denediniz mi hiç yada sağlıklı olur mu merak ettim