Nefes34 Hanımlar bebek eldivenleri çorapları çok minnak olduğundan makineye kaçabilir diye düşünüyorum makine filesi kulanan varmı varsa nerden aldiniz
Sulee_ Nefes34 Ebebekten aldım ben evet küçük parça olduklari için kayboluyor çamaşırların içlerine kaçıyor felan file çok iyi oluyor eldiven çoraba
UmayGul Nefes34 Sosyete pazari yakinimda milyoncu yani ordan aldim ama yakinimda bulamasaydim fermuarli yastik yuzunun icine koyup yikayacaktim😂
Mrvsmt2502 Nefes34 kalan perdelerden dikdim hatta yakında perdeci varsa perde yıkamak için satıyorlar direk hazır
Nefes34 Mrvsmt2502 küçük birşey lazım ya büyük boy makyaj çantası boyutunda olsa yeterli zaten tek yıkamada on tane çorap yikamiyoruz üç beş tanelik için koca şey istemiyorum e bebekten bı bakicam
lentil Nefes34 kesin kesin kullan ben annemin tülden yaptığı bişey vardı onu kullanmştm iyi bağlamamşm açılmş. Dün ütü işine girişmiştik baktım çorap tekleri yok kaçmış yani yıkanırken
Hlyarsln Nefes34 Bn kullanıyrm e bebekten almştm sizce alabılırsnz bebegın küçük eşyaları ıcjn ıyı oluyr acıkcası
Beyzan Nefes34 yeni makinalarda kaçma sorunu oluyor mu ? ben hiç yaşamadım Annemim Kv min görümcemin herkesin evinde çamaşır attığım oldu hiç sorun olmadi ben kullanmadım çünkü zaten bebek ıvır zıvıri çok bir de file bile fazla geliyor gözüme 😂
Nefes34 Beyzan bebek eldiveni ve çorapları çok küçük oluyor ve ıslanınca dahada küçülüyor her ihtimale karşı küçük bir filenin zararı olmaz bence :) koca koca perde filelerinden bahs etmiyorum🙂