umutttttt Kızlar doktorum önermedi hiçbi şekilde göbeğin gider ama buruş buruş olur dedi.. sizin deneyimleriniz nasıl ve bağladıysanız kaçıncı günde bağladınız
Sancarefeem umutttttt doktorlar da şaşırdı heralde kullanmadım saktı buruş buruş oldu asıl pişman oldum takmadığım için 🤷🏻♀️
Nilsubatu umutttttt benim doktorumda önermiyor ama ben kullanmak istiyorum ilk hamileliğimde kullanmadım göbeğim oldu
kivirciginannesi umutttttt asla buruş buruş olmadı mis gibi göbeğim. Sezeryan göbeğim bile kalmamıştı. Yamuna korse kullandım 1 ay bitince. Yani o nasıl doktormuş anlamadım. Karnın bağlanması çok eskilere dayanan bişey. Buruş buruş olmak kişinn derisiyle alakalı.
Secil26 Ben kullandım çokta yararı oldu gece yataktan kalkmak için falan idealdi valla çünkü yattığında kalkmak zulüm gibi geliyordu bana
Feyzabeyoglu Secil26 peki sezeryan sonrası ne zaman takmaya başladınız? 24 saat boyunca takılı gezdiniz mi? Bi de ne kadar süre kullandınız
Secil26 Ben sezaryenden 5 gün sonra taktım 15 gün hiç çıkarmadım hem kolay kilo verdim hemde çok rahat ettim
Ygtkgn Bende kullandim gebelikten 1ay sonra keske biraz daha erken baslasaydm hic göbegim kalmazdi :) doktorlar genelde 1hafta sonra baslayin diyolar ama sizinki neden kullanmayin dedi anlamadim kullanmayinca asil sarkar burusur 🤔
Catmama umutttttt merhaba yeni doğum yapan anne öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun gözünüz aydın umarım sağlıklı hayırlı bir evladınız olur 🤲🏻 ben de Vanda yaşıyorum ve bilgi almak için tecrübeli birine ihtiyacım var sizinle iletişime geçebilir miyim mümkünse
Sedefege umutttttt benim doktorum birinci hafta bitiminde kullanabilirsin dedi ve kullandım. Sürekli kullanamıyorum ama kullandığım zaman aşırı rahat ve ağrılarımı dindirdi. Göbeğin sarkmasınj engellediği için cok rahat ve dik yürüyebiliyorum. Kırışma vs de yok bildiğin göbeği toparladı
ogretmen_anneee umutttttt korse konusunu bende merak ediyorum . Kimi doktor öneriyor kimisi önermiyor kullanıcılardan da işe yaramadı diyen var yaradı diyen var kafam karıştı