Nslhn97 Kızlar 9haftalık gebeyim ayna karşısında ay ay resmini çekip sonra birleştiren varmı ? Güzel bi hatıra oluyormu tavsiye edermisiniz
prensimibeklerkenn Nslhn97 35+6 oldum ilk test yapınca aklımda neler vardı neler ama normalde de üşengeç bi yapım vardı üzerine hamilelik eklenince malum 😂 aklımda olanlardan sadece anı defterini yapabildim ultrason resimleriyle çok güzel oldu belki fikir olur sizede 😊
deletedmom87894 Beyza00_ aynen ya makyaj filan😂hamilemik üşengeçlik getirdi fazlasıyla önceden bakkala bile makyajlı giderdin ay ay😂😂😂
Heather Nslhn97 hafta hafta çekiyorum ben🙈 oğlumda da çekmiştim. Karnımın büyüklüğünü kıyaslıyorum şimdi.
cahillesohbetikestim Nslhn97 sırf öyle fotoğraf çekinmek için bir sürü anı kartı aldırttırdım eşime bir günden bir güne çektin mi diye sorarsan hayır çekmedim halim kalmıyor kalkıp hazırlanıp foto çekinmeye 🤣
blueberyy00 Nslhn97 çok istiyordum 12 hafta bitti bile yapamadım 😂😂 belki bundan sonra erinmezsem yaparım
gulsumm1 Nslhn97 ah ah neler neler diyordum kendime cekcem edecem diye 😂😂 ama gel gör ki 16+6 haftadaym daha resmim yok aklıma bile gelmiyor çekilmek
begonvilko Ben süslenmiyorum yaa doğal halimle göbeğimi açıp cekiyorum. Sadece aynı aynanın karşısında çekilmeye özen gösteriyorum ki fotoğraflar yan yana geldiğinde bütünlük oluşsun. Yoksa süslenmeye kalkarsam ohoooo hayatta uğraşamam 😂