deletedmom87894 Miranda canım bende 6 haftalık temizlik yaptım biraz kendimi yordum lekelenmem oldu hemen telaş yapmak istemedim 5 ekimde randevum var bakalım ozaman soracağım ne zaman ayakta çok kalsam çok az bişey geliyor artık yatıp dinlenşyorm sizde öyle yapın
Cigdemozcan Miranda yok benimde oldu 6. Haftada yerleşme kanamasıdır bebeğin tam oturmuştur canım korkma
_gmzenur_ Miranda Bende 4+1 haftadayım dün oldu lekelenmem ara ara. Doktora gittim iğne vurdular değerlerim normal çıktı. Kanamanın rengi kırmızıya dönmediği sürece sorun olmaz dinlen dedi. Bence bi sende doktora git canım ne olur ne olmaz.
Beyza00_ Bende yaşadım 4. Haftada başladı 8. Haftaya kadar şuan 9 hafta olduk bir haftadır çok az geliyo ama dikkat et ben yatıyorum sürekli ağır iş yapma yükseğe uzanma
Dilaraaleyna Miranda 6.haftada yasadim dusuk tehlikesi dedi acilen bir igne ve progestan ilaci kullandim. Bir acile gorun derim ben ❤️
Miranda Dilaraaleyna yaaa kimi yerleşme diyor kimi düşük offf hangisi 😔 doktorum devam ederse ilaç başlarız dedi
Dilaraaleyna Miranda Biz burda doktor degiliz,yasadiklarimizi ve basimiza gelenleri soyluyoruz canim burda kimse bilemez doktorunu dinle.❤️🙏
Mehmetinannesii Miranda 5.haftamda basladi 11.haftama kadar ara ara geldi cok sukur hicbir sorun olmadi doktorum kahverengi kanamadan korkma kirmizi ve pembe olursa sorun demisti