Ela20 Umudayolculuk36 İsterseniz bebeğe aldıklarınizdan başlayın içim rahat etmez derseniz isterseniz de kendinize aldıklarınizla hazırlarsiniz bekleyin. Benim de erken doğum riskim vardı tam istirahat ettim hep çok şükür bin şükür bu haftaları gördüm. Çantayı falan düşünmedim.
Suhedaaaa1234 Dseker kasımın 4 gibi olacak doğumum bebeğe 2 tane kalın battaniye 3 tane kundak koydum iç zıbını nı uzun kollu koydum canım kendime de çeketli pijama takımı artı polardan sabahlık ve kalın çorap koydum soguk olursa diye
Angela Umudayolculuk36 35 deyim biseyler koydum da henüz tam anlamıyla hazır değil valla üşeniyorum da 🙄😅
rabisimm Dseker benimde doğumum kasımda olacak İnşAllah hem penye hemde kalın battaniye koymayı düşünüyorum kullanmasam geri getiririm zaten ne olur ne olmaz yanımda bulunsun
Zehraspl Umudayolculuk36 son ayina birakma derim canim allah korusun erken dogum felan olur hazirlamaya vaktin kalmaz cinsiyeti belliyse yavastan basla bende yavastan baslycam erkege benziyo dedi doktor 2 hafta sonra 4 lu test yaptircam onda daha cok netlesir o zaman siparis vericem alcaklarimi