Zeyyyn ŞÜKÜR başarılı bir şekilde atlattım biraz fazla acıdı benim ama 😊öyle böyle sonuçta muayene bitti
UmayGul Zeyyyn bisey sorucam ben hastanede yatarken aciklik var mi diye ebeler elini soktu resmen iki kez o sekilde muayene oldum o cati muyanesi mi oluyor🤔🤨
ilkgozagrimhavinim Zeyyyn benimde bugün açıklığıma bakmak için yapıldı. İlk kez çatala çıktım. 33+0. Açıklığa bakıp çatı muayenesi de yaptı. Ben hiç acı hissetmedim. Sadece bileğine kadar sokması his olarak rahatsız edici🤦🏼♀️
rsm_0026 UmayGul bnada öyle yaptılar cnm bilegine kadar soktu resmen herkese öyle yapılmıyor birde bni iknci defa çatala aldılar onda sadece 2 parmk ile kontrl yapp açıklık yok dedi
Helpmee rsm_0026 nasıl bileğine kadar girdiriyor ya insanları yanlış yönlendirmeyin öyle şeymi olur ben bu olayı 2 doğum yaptım ve defalarca yaşadım birkere fizyolojik olarak öyle bşy imkansız.
Zeyyyn UmayGul kemik ölçümü yaparken baya benmde öyle oldu da bez örtüyor görmedim yoksa paniklerdim 🤣
UmayGul Zeyyyn 😂 en azindan bez ortmusler dusun benim kanamam var aniden hart diye gozumun onunde of😂🤦
Mom6272 ilkgozagrimhavinim gerçekten bileğe kadar mı sokuluyo allasen okuduğumdan beri başıma ağrı girdi🤣🤣
rsm_0026 Zeyyyn bn çok kastım ve çok korktm bna bu şklde canımın agrıyacagnı söylemişti ama engel olamadm kndime
Zeyyyn rsm_0026 öyle valla doktorum diyo eminmsn normal doğurcana evet dedim cuma günü yatşm yapılcak sunı sancıyla inşallah hayırlısı ile doğurcam
rsm_0026 Zeyyyn suni sancı çok kötü yazıyor burda herkes bnce bu gidişle banada suni sancı verecek gibiler çünkü ne açılmam var nede agrım sadece bel agrısı çekiorm
ilkgozagrimhavinim Mom6272 baya kuzum bileğine kadar laps diye seste çıkıyo hahahahahahahah 😅😅 benim içinde sürpriz oldu beklemiyodum hiç
Hilalyrdkl ilkgozagrimhavinim nasıl oluyor bu acaba ya 🧐 hiç alet bişey kullanmıyor mu açıklık yaratmak için ? Ve devlet yapıyor mı bunu .