begonvilko Kızlar hani ay ay fotoğraf yapıştırıp Notlar yazabildiğimiz hamilelik anı defteri ya da günlükleri oluyor ya, onlardan aldınız mi? Onerebileceginiz bir marka var mi?
DemetF begonvilko duz defter ajanda aldim ben icimden gecenleri yazip fotolarini yapistiriyorum boyu kg onlarida yaziyorum
zynpada begonvilko ben aldım canım e-bebekten. İnstagramdaki satıcılar 80 tlden aşağı inmedi ama ben e-bebekten 30 liraya aldım. :)
ebruzb begonvilko ben hamile olduğumu hissettiğimde bi mektup yazmıştım bebeğime sonra test yaptım kesinleşince yazmaya devam ettim kalp atışını dinleyince hemen hamile anı defteri aldım mektupları da içine koydum yazmayı çok severim ben her haftayı onunla konuşur gibi detaylıca yazıyorum şimdi☺️☺️
Sahrasahra93 Ben çizgisiz bir defter aldım ona yazıyorum. Ultrason fotoğraflarını yapıştırdım yakında da hamilelik fotoğraflarımı yapıştıracağım. Onunla konuşur gibi yazıyorum deftere tavsiye ederim.
begonvilko Sahrasahra93 Ben de öyle bir hatıra bırakmak istiyorum bebeğime, hem ultrason fotoğrafları da derli toplu durmuş olur. Konsept ajanda seklinde görmüştüm ama düz defter de çok mantıklı. Teşekkür ederim ☺️
begonvilko DemetF evet düz defter de olabilir. Hatıra olur. Aysun1981 adsmom fufizu’yu inceleyeceğim kızlar. teşekkür ederim 🙏🏻
zynpada begonvilko https://www.e-bebek.com/lena-mama-bebegimi-beklerken-hamile-ajandasi-p-lmn-5909/ benim aldığım bu :) bir tane daha var e bebekte ama o baya basit bir şey
birkedilianne begonvilko Ben juno markasının anne bebek günlüğünü aldım onu kullanıyorum. İlk 1 yaşa kadar kullanılabiliyor. İçi de çok cici.