Powergirls Kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu için gilaburu suyunu kullanan var mı varsa ne kadar süre sonra geçti ?
Dilara0638 Powergirls ben kayseriliyim bizim memlekette olur girabolu ve söylendiği gibi iyi gelir böbrek taşı kumu vs onlarada iyi geliyor ağrı sancı yapmıyorsa sık sık içebilirsiniz 🤗
Powergirls Hilal-95 ben kullanıyorum netten okudum iyi geliyor diye iyileşme oldu ama yeniden başlıyor tam ne zaman geçecek onu merak ettim ☺
Hilal-95 Powergirls bebek için sıkıntı olmaz dimi benmde tekrarlıyor durmadan bıktım bende saşeden felan🤦🏻♀️
Powergirls Dilara0638 tasim için kullanmistim enfeksiyon a iyi geldiğini öğrendim ondan başladım tekrardan☺
Merve1511_ Evlendigimden beri bu sorunu yaşıyorum geçen.tahlil aldı.doktor ilac verdi onu.kullandim ama yine.gecmeyecek büyük.ihtimal
Powergirls Merve1511_ bende aynı durumdayim evlendigimden beri enfeksiyonum var tekrarlıyor surekli antibiyotikler falan hep boş
Powergirls Slnn1122 antibiyotik fayda etmiyor bende ya tam bitti diyorum sonra yine başlıyor bakteri ürüyor
Boncugummmm Powergirls tamam canım teskkur edrm. Bnde alayım cok yülsedi enfeksyonum bnde kızılcgı duydum bnu ılk defa duyuyorum
as2121 Powergirls bitkisel bir hap gebelikte kullanılabiliyor ama doktoruna danış gene de. İdrar yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyor. Araştır yorumlarını görürsün. Umarım faydası olur. Doğal bir şey denemiş olursun.