Biology26 zlemAcar bi sorun olmaz demi şimdi doktorlar çok pimpirik sanırım. Bende kardeşim de 2700-2800 doğmuşuz zaten
zlemAcar Biology26 yok canım ekstra bir durum olmazsa.kilodan yana bir sorun olacağını sanmıyorum. Genelde doktorlar 2500 olan kadar endişe ederler sonrasında sorunun yok. Benim 39. Haftaya yakın sezeryan günü verilmişti. Kalsaydı yine 3 kusur bir kiloyla doğradı sanırım . Ama 37 de farkında olmadan az daha doğuracaktım. Açık sezeryans alındim .
zlemAcar Biology26 bu arada birde şunu belirtmek istiyorum. Diğer annelerede.. Benim bebeğim kilo olarak ultrasonda 3100 gram çıkıyordu. Doğduğunda 2745 doğdu. Yani hesaplamalarda Azda olsa.cokta olsa bir sapma.mevcut . O yüzden bırakın hiç dert etmeyin.
Nehirrr Bende 36+2 de gitti 2900 gram dedi. Normale yakın dedi benim doktorumda ama çok takılmamak lazım sonuçta cihazdan ölçülüyo yanılma payı tatbiki var
BurcinC Nehirrr inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ama özellikle normal Doğum istiyorum inşallah cihaz yanlıştır
Biology26 zlemAcar tamam canım çok saol haklısın sonucta bi makine yani o kadar herseyi takmamak lazım inşallah hayırlısıyla alırz kucağımıza ☺️ Senin bebişin nasıl şimdi
Minikmucizem1 BurcinC bence gayet iyi çok deqil kilosu 36+4 de 3200 du benim suan hastaneye gidiyorum bakalm kaç olms
Aylin1506 Carpelidusler bence benim cocuguma su yariyor :) cok su iciyorum 😁 meyve gerektigi kadar yerim fazlasi degil. I da duzenli degil yani hergun su kadar şunu yiyecegim yok.
BurcinC Aylin1506 ben kendimde çok kilo aldım :) özellikle benimde yediğim pek bir şey yok ama yumurta peynir muz bunları çok seviyorum bunlarda çok yarıyormuş sanırım
BurcinC kubranur58 biliyorum yanlış çıkabiliyormuş ama son haftasını beklerse bu gidişle 4 ü geçer ve bu sefer sezeryana alıyorlar ondan korkuyorum ama Allahtan ne gelirse kabulümüz artık
Duyguynrky BurcinC teyzem zamanında dikişsiz 4800 doğurmuş 😂 yani çatınız müsaitse aslında doğurulabiliyor. Bazı arkadaşlar ultrasonda yanılma payı oluyor demiş ama ben etrafımda hiç şahit olmadım. Yeğenim 4100 dü en son 4200 doğdu 3850 ile hastaneden çıktık. Ama o sezaryen oldu normal değil. Çatı muayenesinde ne dedi doktorunuz? Kilodan ziyade kafası da önemli benim yeğenimin kafası da büyüktü normal doğuma el verişli değildi.
BurcinC Duyguynrky bende etrafımdan en fazla 200 gram oynuyor diye duydum ama :) doktor normal olcak ama artık gelmeli diyor. Benim doktorum rahat bi doktor zaten ben pes edeme kadar normale zorlarda 4 kilodan sonra nasıl doğururum bilmiyorum 🙈🙈🙈 en korktuğum şey dikişler onun dışında Doğumdan bile korkmuyorum nedense 😂