Asilla Merhaba hanımlar, 8 aylık evliyim. Çocuk istediğimiz için her ay kendimi gözlemliyorum. Ancak bu ay gözlemlediğim şu an reglme yaklaşık bir 9- 10 gün var göğüs ağrılarım olmalıydı ancak yok. Bu bir belirti olabilir mi. Var mı tecrübeleriniz duyumlariniz :)
Zu_leyha Asilla tam tersi oluyor göğüsler dokununca acıyor şişiyor dedim kesin hamileyim ben diye ilk belirtim oydu sonra geçiyo o agrilar
Sedarda Asilla benim soyle oluyor eger hamile degilsem adete 1 hafta kala basliyor acimaya,eger hamileysem adet gunu gecene kadar aci falan yok nasil ki regl 1,2 gun geciyor oyle basliyor acimaya o zaman anliyorum hamile oldugumu.Tabi kisiden kisiye degisir
Asilla Bir dolgunluk mevcut beni şaşırtan ağrı olmaması, normalde kenarlara dokunduğumda ağrıdigini hissederdim..
Mervesude01 Asilla adete yakın bende de olurdu siserdi agrirdu üç gün var adete benim daha yok ağrı sızı
Mervesude01 Sedarda aynen benimde öyle hamile olmadığım da meme hassasiyeti başlardı. Ama şu aralar hiç yok 3 gün var adetime hayırlısı
Nymphadoraa Asilla benim adetten yaklaşık bir hafta önce göğüslerim acımaya başlardı. Oradan anlardım yaklaştığını. Tüm hamileliklerimde bu belirti olmadı. Göğüslerim hiç acımadı. Zaten ondan şüphe edip test yapıp öğreniyordum
Fatma_4224 Asilla benimde 9 gunum var regle gogus hassasiyeti fazlalştı akıntı coğaldı ve bel agrısı var hafif den bilmiyorum neden gebelik midir yoksa regl belirtisi midir Bu ay klomen kullanmıştım inşallah faydasını görmüşümdür 🤗🥰🥰🥰
Fatma_4224 Asilla hadi kuzum inşallah hayırlısı olur benim umudum tam ama yine de Allah en iyisini bilir
Hatice_9800 Kızlar merhaba pazar günü çatlatma iğnesi vuruldum o gün ilişki oldu 2 günden belli kasığım batıyor gibi ağrı oluyor Bi bilginiz varmı 2. Çocuğu istiyoruz bu arada