2hafta önce sezeryan doğum yaptım ve bebeğim yogun bakımda hala. Bende 2haftadır sürekli hastanelerdeyim doğum sonrası kanımda yüksek miktarda enfeksiyon çıktı ve sürekli nefes darlığım var öksürüyorum hiç halim yok 2 kez covid testi yaptırdım negatif cıktı cok şükür. Kan pıhtılaşma değerim d-dimer cok yüksek çıktı 3000 falan ve sabah akşam kan sulandırıcı iğne oluyorum. Suan kanım gelmiyor zaten günde bir damla falan anca geliyor rahimde sanki kan pıhtısı olur adet zamanlarından bilirsiniz o şekilde bişey varmış gibi bir his var ama 2haftadır hiç geçmedi sanki duruyor hala orda. Acaba gazlı bez gibi bişey mi unuttular diye düşünüyorum korkuyorum. Birde karından yapılan ultrasonla doktor 10gün önce bakmıstı rahim temiz dedi ama öyle bişey olsa görülür mü karından yapılan ultrasonla?? Daha önce basına böyle şeyler gelenler olmuş korkuyorum napsam diye. Karından ultrasonla bakıldı sadece ama rahatsız oluyorum acaba ne olabilir basına böyle bişey gelen oldu mu bişey varmış gibi hissediyorum😞