Melikemreclk Ben doğumdan sonra hatta adet görmeye başladıktan sonra buz Lazere devam edecegimi biliyorum fakat arkadaşım gidilmez diyor bilgisi olan varmi buz lazerin emzirmeye engelemi olur mu ki??
Merveelisa Melikemreclk 6 aydan sonra yaparız dedi bana güzellik merkezi cnku vücut doğumdan sonra anca 6 ayda kendini toparliyormus hormonlar yerine oturuyormuş flan
Gizmom Melikemreclk valla ben lazere giderken yeni doğum yapmış olan bir bayan bebeğiyle birlikte gelmişti bekliyodu demek yapılıyo
gulsumm1 Melikemreclk bende gidiyordum hatta lazercim doğumdan 2 ay sonra gel dedi demek ki yapılıyor
Melikemreclk Merveelisa Çok uzun süre geldi bana ya sonuçta adet görmeye baslandiktan sonra buz lazer yapılabilir ki ben buz lazeri dkndurmustum peşinde ödeme yapmıştım🤭
Merveelisa Melikemreclk bide normal doğumdan sonra bir yıl adet görmeme gibi durum oluyor mesela ben ilk dogumumdan 7 ay sonra adet görmüştüm
Melikemreclk Merveelisa Aaa baya uzun bir sureymis ya değişik ben galiba sezaryen olucam kendi isteğim dışında koşullar bunu gerektirebilir bir ihtimal
Merveelisa Melikemreclk bilmem ki ama yaptıracağınız yeri iyi araştırın derim benm eltim buz lazer yaptırdı sözde dolandirmislar uyutan cinsi varmış onun eltimin seyans bitti kıllar bitti derken beş altı ay sonra tekrar çıkmaya başladı 🤣
Melikemreclk Merveelisa Aa ucuz bişey de değildi ya gittin yerdekiler memnun arkadaşım soledi die gittim ve onun tüyleri bitti ben 6 seans gidebildim bitiremedim kıllar bitene kadar gidiosun ve ben etkisinide görmüştüm ama ne zaman biraktim tüyler geldi ama eskisinden daha azaldı
Ayselina Melikemreclk ısın sütteki mineralleri öldürüyormus sanırım bende tam anlamadım ama genelde yapmıyorlar benimde yarım kaldı🤷🏻♀️
S-e3506 Melikemreclk kimsi 6 aydan sonra öneriyor kimisi de emzirmeyle alakası yok yapılabilir diyor ben saçma buluyorum