Nur06sena Kızlar 38+6 da dün gece 3 ten beri devam eden sancılarımla bugün üç saat önce doğum yaptım. Çok çok güzel bir duygu. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin.
Tunammm Nur06sena Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün🥰🥰normal mi sezeryan mı bide 06 yazıyor Ankara galiba nerde doğum yaptınız 🙈🙈
Nur06sena Tunammm normal doğum yaptım canım. 06 Ankara değil haziran doğumluyum 😆. Adanada doğum yaptım.
Tunammm Nur06sena Heveslenmiştim Ankara diye burda pek normal doğum hikayesi okuyamıyorum dedim bi ümit ankara dır 😂😂😂 tsk ederim cevap için mis gibi kokla bebişi müsait olunca doğum hikayeni dinleriz 🥰🙏
Sumeyyyyeee Canım bende 38+3 şuanda bebeğin kaç kilo doğdu varmıydı öncesinde yalancı sancıları n nişan gelmesi felan bana benim kız hiç gelmeyecek gibi geliyor 😂😂
Nur06sena Sumeyyyyeee Bebiş 3700 gram doğdu. Ultrasonda 3200 görünüyordu 😀. Yalancı sancılarım yoktu açıkçası idrar yolu enfeksiyonu yüzünden belimden çekiyordum. Hep merak ettim su gelecek mi nişan gelecek mi diye. Hastaneye sancılarımla geldik burada nişan ve su geldi.
Sumeyyyyeee Nur06sena Maşallah benim karnım çok büyük değil şuan bebeğim 3250 belki daha fazladır diye ümit ediyorum ama zor sanırım 😊 tabi ki önce sağlığı önemli heyecanlandım yarın çatı muanem var belki birşeyler olur 😂
Nur06sena Sumeyyyyeee hiç belli olmuyor kilosu 😀 takılmayın o kadar sağlıklı olsun. Allah kucağınıza almayı nasip etsin.