calikusu_03 kızlar doğumdan hemen sonra bu pijama takımı giyilir mi ? Bu da lohusa takımı ama emin olamadım benim ilk doğum
Denizyildizii calikusu_03 doğumdan sonra giymek için böyle lastikli birşeye gerek yok ki. Göbek gitmiş oluyor zaten. Bunlar hamileler için
FusunF calikusu_03 evde giymelik hastane için bence çok sıradan beğenemedim ben 🥺 hemde rahat olmaz gibi genelde ben hep gecelik görüyorum ondan
Merveelisa calikusu_03 çok rahat oluyor özellikle alt pijama ben ilk gebeligimde almıştım doğum için şuan ikinciye hamileyim hiçbir pijama bu kadar rahat değil hep lohusa pijamasi giyiyorum 🤣🤣
calikusu_03 Hilal-95 elbise tarzı çok almak istemiyorum çünkü bana çom pahalı geliyor . En azından sonra da kullanabilirim bu tarz olursa diye düşündüm ama kullanışlı olmayacaksa yine de elbise gibi alayım
Cagla-91 Hilal-95 hamilelikten önceki bedeninizi mi aldınız. Şimdiki bedeninizi mi ya ben kestiremiyorum hangisi olur acaba diye 🙈😀
Hilal-95 Cagla-91 evet bol zaten S aldım ben smdı giydim oldu🤣 32 haftadym daha yenı aldım bende salaş zaten ama kumaşa göre fark eder ama sizin baktınız lastıklı bence olur eskı bedenınızede genıslıyodur bnmkı normal lastıklı felan değil yanlardan
ege_ayaz_mom calikusu_03 canım ilk dogumunmus hiç olmaz bence giyilmez lohusa takımları var onlara bakabilirsin benim 3. Doğumun olucak inşallah lohusa takımı aldım çoksa güzel tavsiye ederim🤗
Surimsine Ben de yani aldım canım ama koyu renk lacivert aldım ayağa kalktığımda acaba pijamam da birşey var mı korkusu yaşamamak için😊
calikusu_03 Görsel olarak elbise gibi olanlardan bence daha güzel. Ama sorum zaten daha güzel olup olmaması değil, doğum sezaryen olursa dikiş vs olacak doğumdan sonra kullanabilir miyim hastane ? Tecrübeli annelerin fikirler e ihtiyacım var canımlar :)
prensesimveannesi calikusu_03 bende böyle alt üst takım aldım evdede rahat rahat giyerim diye düşündüm pahalı bişeye ne gerek var
sedaa_aa calikusu_03 Eger önden düğmeliyor olur ben de böyle alt üst takım giymiştim sezaryen olduğum halde elbise hiç giymedim