Fulyaaa1 Merhaba arkadaşlar karantinamın 9. Günümdeyim bi kaç gündür çok rahatsız etmeyecek şekilde heycanlandıgım zman olan şekilde kalp çarpıntısı ve nefes darlığı var normal mi sizce
Shnern Fulyaaa1 normal 1 ay oldu gecireli hala oluyor oanik atak tarzında korkmayın geçirmiş sayılırsınız . Ozamanlar şöyle balkona çıkın dua edin ve derin nefes alıp alıp verin gökyüzüne bakarak geçiyor
Yesimiko- Fulyaaa1 oluyor canım hele de hamileysen ekstra nefes darlığı oluyor. Ağır geçirenlerde zaten bir süre devam ediyor.Hafif geçirenlerde hemen geçiyor. Tek yapman gereken sakinleşmeye çalışmak. Ben nefes alamayınca oksimetreden ölçüyorum kendimi. İstersen sende al evde bulunsun. Geçmiş olsun
Byznr281115 Fulyaaa1 merhaba normal bende de oluyordu hala da devam edıyor bazen son aylardaysanız onunda etkisi oluyor
Fulyaaa1 Shnern deneyeceğim umarım bir an önce eski sağlığımıza kavuşuruz bu durumdan dolayı yarın hastaneye gitmeyi düşünüyorum
Gizemin-minnakI @Fulyaaa1 yok yapıyor . Ama siz balkonunuz falan varsa derin derin nefes almaya çalışın . Kendinizi çok kötü hssederseniz hastaneye gitmek için 112 yi arayın. Ama inşallah gerek kalmaz . Rabbim şifa versin.
Shnern Fulyaaa1 çok olmuyorsa ve geçiyorsa hastaneye gitmeyin derim . Temiz hava soluyun balkonda oturuun kafanızı başka şeylerle dağıtın komedi filmi vs izleyin . Hala mesela bende balgam ara ara öksürük var oda zamanla işte hala o nefes darlığı gibi bir böyle sanki nefes net alamama hissi devam ediyir
Fulyaaa1 Shnern geçiyor birseye dikkat verdiysem unutuyorum aklıma geldiğin de oluyor umarım bir an önce atlatırız
Dilaraa1 Aynıyız cok can sıkıcı balgam da yapıyor sanırım. Bide panik atak var ya o da zorluyor bende 9. Gunumdeyim
Fulyaaa1 Dilaraa1 sabahları ilk uyandığım da yapıyor canm hastalıktan kaynaklı yeni bir panik atak cıktı galiba bende
Gizemin-minnakI @Fulyaaa1 geçicek canımm . Benim babam 2. Kez kovid oldu 2. Sinde 1 ay yoğun bakımda kaldı . Şuan hiç yaşanmamış gibi . Çok şükür ki . Korkma . Bir de aşı oldun mu acaba
Fulyaaa1 Arkadaşlar bide karantina bittikten hemen sonra test tekrar yaptırayım diyorum içim rahat etsin böyle bir zorunluluk var mı bilmiyorum. Hemen yaptıranlar var mı tekrar pozitif olma ihtimali oluyormus sanırım
Shnern Fulyaaa1 14. Gün yaptırdım hala pozitif idi ama belirtim vs bitmişti iyiydim yani ama bulaş riski kalkıyor Muş
Fulyaaa1 Byznr281115 yok canm 15 haftalığım ara ara geliyor devamlı değil allahtan sende mi covid olmustun