Sudealsancak Hamileyken covid olan varmı , dünden beri vücudumda heryerimm agrıyor , bogazlarım agrıyor öksürük var test olacagım korkuyorum bebeklerime zarar gelir diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Fulyaaa1 Sudealsancak olmayan kaldı mı diye sorsanız daha uygun olurdu bu ara çok duyuyorum ya illet hastalık🥺
Denizyildizii Sudealsancak biran önce test yapın ki olup olmadığı çıksın eğer varsa ilerlemeden müdahale edilsin ki bebeklerine zarar gelmesin
Byznr281115 Sudealsancak ben oldum atlattım 3 eylulde pozitiftim 16sında karantinam bitti sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz
Byznr281115 Sudealsancak bence korkmayın test olmazsanız korkun cunku pıhtılaşma yapıyor ve kan sulandırıcı kullanmazsanız bebege zarar o yuzden test yapın
marbling10 Fulyaaa1 evet valla evdeyim idari izinliyim ben bile yakalandım 😬 Allah yakalananlara kolay geçirsin inşallah 🙏
Denizyildizii marbling10 ediyorlar. Pıhtılaşma önleyici ilaç veriyorlar hamilelere. Covidin yan etkilerinden biri zaten ve oldukça teklikeli
marbling10 Denizyildizii bana bir şey yapmayacaklarını söylediler zaten kan sulandırıcı kullanıyorum. Kendini kötü hissedersen acile gidebilirsin dediler dün ve bugün.
Verdagl06 Şuan covidim delta varyantı olduğı için ağır geçiriyorum. 33. Haftamdayım herşeyden midem bulanıyor kilo verdim. İlaç vermiyorlar sadece güzel beslen dediler çok zor gerçekten Rabbim bütün hamileleri ve bebeklerimizi korusun 😓
Byznr281115 Verdagl06 gecmis olsun bende agır atlattım eşim saglıkcı covitte calısıyor evde surekli kontrol altındaydım serumla vitaminler ona ragmen agırlasımca hastaneye yattım 6 gun öksürüğünüz varmı beni öksürük mahvetti ilaç vermediler cok agrılarım oldu onun icin de yeşil elmayı basladım suyunu içtim oksurugum kesildi
Sudealsancak Hepinize teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için test yaptırdım hayırlısı olsun inşallah bisey cıkmaz 🙏🙏🙏
Fatmanurozen Sudealsancak 36.haftamda covid oldum yarin bitiyor karantinam son ayimda yakalandim cok sukur atlattik korkmayın bebege bir zarari olmuyor 🙏🏼
Kbraozkan06 Sudealsancak bende 38+2 günlük hamileyim dün öğrendim covid olduğumu vucüdüm kırılıyo parol içince toparlanıyorum nası bi illetmiş bu
Ebrar61_ Herkese gecmis olsun cok ûzüluyorum hasta olan kīsīlere aşıyi mutlaka olamamiz gerekiyormus hastaneler hamilelerle dolu denildi bnde 15 haftalik biontec oldum. hamilelere onu öneriyorlar zaten.
Byznr281115 Sudealsancak ben normalde de kullandığım d vitamini ve demir ilacını devam ettim eşim b ve c vitamini taktı serum olarak onun dısında vitamin eksta kullanmadım benim öksürüğüm çoktu yeşil elmanın çekirdeğini çıkarıp kaynatın 1 su bardagı suda onu içtim suyunu ve elmayı yedim o kesti oksurugumu
Byznr281115 Sudealsancak bide kan sulandırıcı iğne kullanıyorum covitten sonra 😑 kan pıhtılaşmam cok yuksek oldu bnm ben 6 gun hastanede yattım sonra kendi isteğimle cıktım cunku rahat edemiyordum zaten esim covit servisinde calısıyordu o evde takibimi yaptı