NKG 39+4 haftalığım açtık kollarımızı bekliyoruz düzensiz sancılarım be regl ağrılarına benzeyen ağrılarım bugün biraz daha arttı ve son 1 saattir vajinamın içinde sanki iki el açmaya çalışıyor gibi hareketler var, sizde durum nedir?
Sulee_ NKG 39+6 bel ağrısı ve bebeğin arada toplanıp sertleşmesi dışında birşey yok malesef bekliyoruzz
Hatice_ee NKG 39+3 ayni agrilar var regl agiris gibi duzensiz . Onceden belim agriridi kaburgalarim falan batardi simfi firitina oncesi sessizlik gibi hic bisi yok regl agrisi haricinde 🤣 hamileligin 2. Trimesterini yasiyorum tekrardan
ervanursimsek NKG 39+3 aynı dediklerinizi yaşıyorum eşim ve annemin söylediğine göre göbeğim de düşmüş ama hala gelen giden yok
NKG Hatice_ee gerçekten birçoğu 2. Trimester belirtilerine benziyor benimde düzensiz kasılma ve vajina içi hareketler hariç
Sulee_ NKG yok hayır düzensiz nst de normal çıkıyor sancı çıkmıyor yarın tekrar gidicem nst ye tam 40 olacak yarın sonrası ne olacak doktor ne diyecek çok merak ediyorum suni sancıyla dogurtacak heralde
Siir_Hayal Sulee_ bende aynı sizin gibiyim . Bende Cumartesi gidicem yarın tam 40 oluyorum ama hiç bir belirti yok sizinki gibi yarın haber verirmisiniz doktorunuz ne söylüyor . Ben normal doğum istiyorum çünkü