Asena17 Kizlar oyle boyle bi kramp degil sabah uykudan kalktim ayni sekilde gogsum de sizliyor acayip sekilde bi sorun olabilir mi anlamadim sol kasigima niye boyle kramp giriyor yasayan varmi?1
Barlas_mom Asena17 13.haftadayım bende yaşıyorum aynı şeyleri. Haftaya gidicem kontrole canım o zaman sorucam bende
Alyabebekk Asena17 o haftalarda benim de sağ kasığıma giriyodu bi zaman snra geçti. Dr a sormayı unuttum geçince 🤷♀️
Ceysii01 Asena17 10+4 benimde seninki gibi basladi sonra tum gun orta duzeyde devam etti dun dahiliyede tahlil verdim idrarda ve kanda enfeksiyon cikti yarin kadin dogum randevum var bende agrilar enfeksiyondanmi yoksa aksi bi durumdanmi ögrenicem
Barlas_mom Asena17 Yani aşırı rahatsızlık veriyorsa duramayacak gibi hissediyorsan bence 16.haftayı bekleme canım. Herkesin hamileliği farklı ilerliyor maalesef buna yakın şeyler yaşasakta derecesi sizinle aynı olmayabilir.
Fatma0 Asena17 kızlar ben kontrole gittim bugün sordum bağırsaklardan kabızlık var mı diye sordu bağırsak kaynaklıymış