Busenr Arkadaşlar 28+2 yim fakat 3 haftadır kasıklarım ağrıyor sürekli bacaklarımı açasım gerdiresim geliyor. Sağ sola dönerken kalkarken bile acıyo normal mi sizde de oluyor mu?
Cigdemozcan Busenr bende 28+1 bugün hemşireyle görüştüm o da normal olduğunu söyledi. Eğer su gelmesi, kanama gelmesi, aşırı şiddetli ağrı, ve geçmiyorsa doktora başvur dedi
Esmakorkmaz Busenr evet bu haftalarda başlıyo artık rahime baskı yapıyor çünkü büyüdükçe. Uyurken bacak arana kasıkların rahat etsin diye yastık desteği al mutlaka çok rahatlatır🥰 hareketlerini de ani yapma sakin sakin kalkıp oturunca o ağrılar daha hafif giriyo ben o şekilde alıştım artık😅 çok şiddetli ağrıların olursa da doktorunla görüş mutlaka rabbim yardımcın olsun 🙏🏻🌸
Busenr Cigdemozcan öyle şeyler olmadı çok şükür demekki normal 😊 napalım bunada alışırız ne kaldı zaten 😱😬
Busenr Esmakorkmaz kız bi ay olcak ağdaya gitmiştim çok kastım dedim ondan mı ama yok geçmiyo. Gece sağa sola dönerken mahvoluyorum 😅 yastık deneyelim bakalım bide hayırlısı 😂
Esmakorkmaz Busenr evet 20 li haftalardan beri öyleyim. Şu an 31+3 üm aynı hala muhtemelen artarak devam edecek😅 çok uzun süre sırt üstü yatarsam ya da çok uzun süre oturursam kasık ağrım artıyor. Bir de gece yastık kullanmadığımda artıyor. Yastık desteği beni çok rahatlattı. Bir de eşim tutuyor sağa sola dönerken tek başıma destek almadan dönersem ağrıyı hissediyorum ama eşim elimden tutunca ondan güç alıp rahat dönüyorum. Bi yastık desteği bide eş desteği dene bir de bakalım rahatlatır belki🥰🥰