Damli Bu mide bulantısından tam kurtuldum diyorum tekrar hortluyor arkadaş ne zaman düzelicez baba mezara girince mi 😂😂😂😂
KubraAydin Damli 16 haftalık olduk geceleri yatmadan prilam içip yatıyordum 3 gün içmedim bilerek midem kötü sürekli çıkarıyorum o benim herşeyimmiş 😭😂 Ama doktor bırakmamı soyledi bağımlılık yapar diye😏
Damli Zeysezer Of ya o kadar sürerse diye korkuyorum bende ilk gebeliğimde 14. Hafta da prenses gibi olmuştum ama 14 hafta külkedisiydim direk şak diye kesilmişti bu ikinci gebeliğim bi gidiyor bi geliyor tam rahatladım diyorum olmuyor 😏😏😏
Damli KubraAydin bende onu kullanıyorum ona rağmen oluyor yine baya kurtardı yiyip içiyorum bu yüzden bırakmaya korkuyorum 16 ya kadar devam edeyim bakalım 😅
Damli Gizem2312 bundan çok tırsıyorum çok kişi söylüyor ilkinde olmadı ama bana bunda olmayacağı anlamına gelmiyor 🙄
KubraAydin Damli Ben sürekli kullandım ama sadece geceleri yatmadan 1 tane içtim 3 gündür icemiyordum annemlerde kaldım yanımda değildi doktor da bugün bırak dedi tamam dedim ama icicem sjsjsjs 😭😂