Elfibrhm2609 Caglamehmet canım ben 27 hafta da gittim en son 1100 gramdı onda şimdi yarın gidecem kontrole ne kadarlık oldu göreceğim şuanda 29+5 deyiz 👼
Nahideeeeee 63 le hamile kaldım şuan 65 im ve daha 5+2 haftalığım 😟 Var mı benden hızlı kilo alan?? Allah sonumu hayır etsin çok korkuyorum diyetisyene başlamalıyım
Elifece Dsa 20. Haftaya kadar hiç kilo almadım , ondan sonraki her ay 4 kilo aldım. İlk aylarda alınmayan kilolar sonra hızla alınıyor ne yazık ki
Dsa Elifece bir çaresi yokmu bu iştah açıklığının ne görsem yemek istiyorum. İnsanların tabaklarında gözüm kıtlıktan çıkmış gibi yiyorum 😔
Meryem4290 58le hamile kaldım ilk 4 ay bulantılardan 3 kilo verdim şimdi 61 kiloyla devam ediyorum 32+6 😊
Dsa NeslihanBacakayl bende hedef koymuştum kendime ama aşıcam sanırım yürüyen Yarın dünya olucam sanırım 😳
Fasulyeninannesi TubaKorkmaz emzirme dönemini iştahlı geçirirsen öyle olmuyor o işler canım ben 26 kilo aldım ilk gebeliğimde iki yılda anca verdim un ve şeker tüketmeden asla süt gelmiyordu göğüslerimden şimdi o yüzden çok dikkat ediyorum 20 haftalığım iki kilo aldım ve göğüslerim bu gebeliğimde erkenden süt üretmeye başladığı için inşallah ekstra besin takviyesine ihtiyaç duymam sen çok şanslısın maşallah vallahi güzelim 🌸🤰🏻🤷♀️🍀
TubaKorkmaz Fasulyeninannesi canım inanarımısın bugün 1 büyük borcam pudingli pasta yaptım yarısından fazlasını tek oturuşta yedim 6 dilim 🙂 ve ben yeni doğum yapmama rağmen 3 günde bir hamur işi yapıyorum 🙈 sadece canım bunları çekiyor benim avantajım heralde vücut tipimle alakalı yememle değil kilo almıyordum eskiden ayı gibi yesemde şimdide öyleyim 😆
ZeynepUurzcan Bende verceğimi düşünüyorum yiyin kızlar hamileliğin en güzel yanı bence sınırsız yiyebilmek😂 ben takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun o kilo alsında sıkıntı yok daha önce 30 kilo vermiş biri olarak söylüyorum gayette veriliyor 👍
scl ozerbetul11013 yiyorum ama sonrası çıkıyo 😷 bulantılar bitirdi beni tatlı hiç yiyemiyorum ekmeğide bıraktım sanırım o yzden kilo verdim. Hamile kalmadan önce tam bi kek canavarıydım ama şimdi eser yok 🙈🤗
Zhlinn 48le kaldım🙂 şuan 50 oldum. Daha basında😂😂 aman bebeklerımız sağlıklı olsunda napim veririm (10+2)