Elfibrhm2609 scl kız canım 🌸🤰 29+4 uz biz şuanda ben sürekli ekşi yiyordum hiç tatlı yemedim hala da yiyemiyorum eksiye devam😄😄
scl Elfibrhm2609 maşallah canım doktor bana erkek olasılığı yüksek dedi ama hala kız hissediyorum 😂 sağlıkla kucağına al inşallah 💗
yefeninannesi 70,5 ile hamile kaldım 61,5 düştüm bulantı kusmadan 20+4 hamileyim şimdi 63,5 yani 2 kilo aldım
TubaKorkmaz 59 kiloyla hamile kaldım 79 kiloya kadar çıktım 26 gün oldu doğum yapalı şuan 64 kiloyum 15 kilo verdim 26 günde 🤗
-silinmis110- 40 kiloyla hamile kaldim suan 45 kiloyum 21.haftadayim ilk bebiste doguma kadar 10 kilo aldim heralde bunda biraz fazla alacagim galiba zayif oldugum icin hic takmıyorum daha cok almak istiyorum 😂😂🤗🤗
ParamedikAnne 21+4 üm oğlumu bekliyorum 58 el hamile kaldım şu an 63 kiloyum😊 umarım toplam en fazla 10 kilo falan alırım ama zor sanırım😄
Fasulyeninannesi TubaKorkmaz emzirme dönemini iştahlı geçirirsen öyle olmuyor o işler canım ben 26 kilo aldım ilk gebeliğimde iki yılda anca verdim un ve şeker tüketmeden asla süt gelmiyordu göğüslerimden şimdi o yüzden çok dikkat ediyorum 20 haftalığım iki kilo aldım ve göğüslerim bu gebeliğimde erkenden süt üretmeye başladığı için inşallah ekstra besin takviyesine ihtiyaç duymam sen çok şanslısın maşallah vallahi güzelim 🌸🤰🏻🤷♀️🍀