rabia3561 Gamzzelianne yerinizde olsam hepsini şikayet eder ve başka hastahane bakardım. Hastaya hiç saygıları kalmamış.
Gamzzelianne Amigurumistanne hiç duymadım ama sanırım çocu doktorda karşılaşacağımız bi durum haline gelmiş
Alka Gamzzelianne Çok şaşırdım gerçekten. Aşırı tatlı bi kadındı. Saolsun 2 kere gitmişimdir ona en az. Çok tatlıydı. Üzüldüm adınıza. Kaç aylık hamilesin canım. Üzülme. Çok geçmiş olsun. Herkes delirmiş. Korkuyor insanlar ne diyim.
Gamzzelianne Alka benimde 2. Gidişim ilkinde de bebeğimin cinsiyeti için ne kız ne erkek diyebilirim %50 demişti 🙄 34 haftalığım. Bu korku değil malesef cahillik..
Alka Gamzzelianne şeyide merak ettim canım. Önceden eve gelip tekrar test yapıyorlardı karantina bitince o kalktı mı. Keşke öyle olsada gene yaşamazsanız böyle saçma şeyle r.
Alka Gamzzelianne bu arada o yeni bi doktor canım. Başlarda gittim farkedince bıraktım. Yani ameliyatlara felan girmiyor sadece muayene ediyor. Şuan kime gidiceksin karar verdin mi
Gamzzelianne Alka normalde bende ona gitmiyorum ömür erdene gidiyodum gayet ilgili bi doktordu randevu bulamadığım için ona gittim. Şu son gördüğüm muameleden sonra özel imperialde kırhan beye başladım
Durunas Gamzzelianne Özelmi bu hastane devletmi karantinam bitti diye gösterseydin nasıl öyle konuşurlar başhekimlige şikayette bulun derhal
Gamzzelianne Durunas devlet zaten sistemden görüntüleyebiliyo herşeyi görmelerine rağmen bu tavırları. Tabiki gereken her yere şikayette bulundum
BusraUras Amigurumistanne memleketim Trabzon Of Kaban Köyü canım yardırabilirsin gönder gelsin 🤣 kız birde nerede hangi yorumumda Trabzonluları yermişim. Öyle bir yazmışsın ki dedim allah allah salladım mı acaba Trabzonlulara kaldı ki ne kötü insanlar demişim ne birşey. Ayarım demişim. Sevmek zorunda mıyım arkadaşım? Boşuna duyar kasmışsın. @Gamzzelianne @Alka @Lila_- @Totomoto sizide etiketledim ki haksız yere vatan hayini ilan edilişimi izleyin diye 🤣😅
Alka BusraUras ben bişe anlamadım. 😂 Ne dediler sana. Yoo gayette iyi yardımcı oluyorsun felan. İyisin iyi. 😂 😂 😂 😂