20 gündür kovit nedeniyle evde karantinadayım dün son gündü bugünde serbestiz haliyle randevum da var 34 haftalığım ve artık kontrollerime devam etmem gerekiyor. Numune hastanesine özlem ırak ovalı ya muayeneye geldim ve hamile olmayı geçtim insan olarak bile gördüğüm muamele beni yerle bir etti.. Kovit geçirmiş olduğum için doktor hanımın yardımcısı tarafından epey aşağılandım. Ultrasondan kalkıcam çabuk kalk acele et oyalanma.. Karnımı siliyorum haliyle bu sefer silme artık karnını yeter çık odadan. Noluyo abla ya sakin olsana diyorum hatalısın yeter çık odadan diyor.. Ne hatası anlamadım kovit geçirdikten sonra muayeneye gelmiş olmamı? Ne yapmalıydım doğuracağım zamanımı gelmeliydim yoksa anlayamadım ben. Doktor hanım nstye girmemi söylerken tabi bu bayan nst odasına koşmuş ve kovitli hasta geliyor demiş sağolsun onlarda 20 gündür zaten karantinadayım dememe rağmen yalancı kovitli konumuna düşürdüler beni almadılar nstye. Tabi bunun üzerine özlem hanımdan gördüğüm muamele de cabası. Nstye almıyosalar benim yapabilecek bişeyim yok acile gideceksin tahlillerini orda yapacaklar orda nstye gireceksin birde kovit testi yaptır negatif çıkarsan gel dedi. Bunca insan karantinadayken bile elini kolunu sallaya sallaya gezerken 20 gün karantinada kalan birine tekrar kovit testi ne alaka? Hadi tamam istiyorsun da bari başta insan yerine koy insan gibi söyle gidip yaptırayım.. Ayrıca acilde kullanılan cihazlar hep kovitli hastalarda kullanılıyor ben bu virüsü 2. Kez geçirirsem kimse bunun hesabını vermeyecekken neden gideyim tekrar kendimi bebeğimi riske atayım? Ha birde bana diyor ki sevgili özlem hanım burda da pozitif hasta olabilir değişen bişey yok madem değişen bişey yok o zaman beni de nstye almak zorundasın benimlede ilgilenmek zorundasın.. Fazla uzun oldu kusura bakmayın ama işin özü ÖZLEM IRAK OVALI asistanların ve yardımcılarının kölesi olmuş kendi özgür iradesiyle hatalarıyla ilgilenmiyor tamamen yardımcıları tarafından yönetiliyor ki sürekli onlara danışmasını geçtim kendisi muayene etmiş olmasına rağmen yardımcısını susturmadı bile..