Meleklerimmm3 Son 1 haftadır çok ağladım üzüldüm ailevsel problemlerden dolayı bebeğim 2 haftada 90 Gr almış sadece 33+3 31 haftalıkken 1916 gramdı 2006 olmuş gelişimini etkilemiş malesef
birmavihikayesi Meleklerimmm3 benim de öyle maalesef 4 hafta geri kalmış gelişimi şimdi durmuş buna üzülüyorum 35 haftalık olan bebegim 31 haftalık görünüyor sabahtan beri hastanede yım perinatologu bekliyorum muayene için
Dilekcnkn Meleklerimmm3 Bende öyleydim yaa 3 haftada 400 gram almıştı sonraki hafta toparladı gerçekten stres falan etkiliyor
ilkgozagrimhavinim Meleklerimmm3 benim bebeğim 32+0 da 1900kg.dı. Bugüm gittim 33+0, 1800 küsüre düşmüş bırak almayı🤷🏼♀️ çok etkiliyor evet stres malesef.
Meleklerimmm3 birmavihikayesi söylemek kolay ama bazı şeyler çok zor insanı etkiliyor üzülmemek elde değil sağlıkları yerinde olur inşallah 🙏
Dilekcnkn elaweannesi Benim haftada 250-300 gram arası alıyor canım ve 32 haftadan sonra almamış doktor az dedi gerçekten de azdı sonra 300 gram aldı ama
ebruus 24 haftalikken cok ama cok sevdigim dedemi kaybett mafoldim, bittim. ama kontrolde skinti cikmadi kendinize cokta yuklenmeyin