Marmaraa havvatolga dün sabah biontech oldum ilk dozu. Dün kolum ağrıdı. Akşam ağrısı arttı. Bu sabah ağrı çok çok azalmış. Başka bir yan etki görmedim.
Marmaraa havvatolga Evet doktorum onu önerdi. Zaten en başından beri bende biontech düşünüyordum. Ayrıca avrupada çoğu ülkede 2 doz biontech istiyorlar.yurtdışına çıkarken problem olsun istemedim.
havvatolga Marmaraa benim yurt disina cikma gibi bi durumum yok da hamile kalmasam sinovac vurulcaktim icime sinmiyor biontek yarin doktoruma sorucan tesekkur ederim 😊
annesinin_beybisi havvatolga ben 2 tane biontech oldum bende romatizma vardı aşıdan sonra romatizma ayaklarıma vurdu ilk aşıdan sonra sağ ayagim çok ağrıdi 1 ay topallayarak yürüdüm ikinci aşıdan sonra da sol ayağım çok kötü oldu allahtan o 1 hafta sürdü yani bir rahatsızlığın varsa azdırıyor aşı
ozgeis 2 doz bıontek oldum zaten sınovac olanlar 4 doz olucak ıkı doz sınovac ıkı doz bıontek.. sınovac koruyuculuğu yok bıontek olun bır an once .. vaka sayıları yükseldi kendınızı bebegınızı riske atmayın hıcbır yan etkısı olmuyo kol agrısı dışında .
havvatolga ozgeis biontek olan yakinlarim baya 2 3 gun agir gecti mide bulantısı bas donmesi halsizlik bas agrisi. Bide biontek vurulup bebekleri karninda ölenler oldu. Icime sinmiyor biontek hamile olmasam da sinovac vurulcaktim suanlik 3 doz yeterli 4. Doz gibi bi durum yok. Yarin doktoruma sorup vurulcam tesekkur ederim 😊
BabyLoveeee havvatolga biontech canlı hücre olduğu için bana doktorum sinovac önerdi ilk dozunda sıkıntı yaşamadım ikincide bir gün kol ağrısı yaşadım başka da bir problemim olmadı
havvatolga BabyLoveeee bende doktorunuz gibi düşünüyorum büyük ihtimal tercihim sinovac olucak tesekkurler😊