Balbeby benim şuan 36+3 erken gelmek istiyor zaten her ihtimale karşı alış verişime başladığım zamanlar hiç son zamana bırakmadım aldıkça yıkadım ütüledim kaldırdım ve hastane çantamı hazırladım çok iyi oldu tavsiyem yavaş yavaş yapın sizde. Şuan 3 tane yeni doğan takım, 3 tane 0-3 aylık takım,çorap, 5 tane atlet çıtçıtlı,yelek, ağız bezleri, polar battaniye ,3 penye battaniye 2 Müslin battaniye yani fazla gibi ama hastalık dönemi olduğu için bunları serer bebeği öyle bırakırız dedim diye çok aldım ben yanıma. Bez, ıslak mendil, pişik kremi, alt açma örtüsü, her ihtimale karşı göğüs pompası onun biberonu da var diye ekstra biberon almadım ama kaşık bıraktım mama verirsek kaşıkla verelim diye. Emzik, burun aspiratörü koydum aslında kızımda bu kadar çok şey koymamıştım ama bunda şimdiden aldığım için bıraktım herşeyi lazım olmazsa getiririm nolcak. Kendim için bi rahat pijama takımı bi gecelik birde sabahlıklık lohusa seti aldım ayrıca birde polar sabahlık aldım. Çoraplar koydum iç çamaşırları depend lohusa tacı diş fırçası macunu ne olur olmaz diye şampuan saç kremi koydum. Bi kaç şey kaldı işte makyaj çantası göğüs kremi göğüs kalkanı falan şuan unuttuğum var mı bilmiyorum şimdilik bu şekilde He birde hastane sonrası giymek için bi tayt ve tşört bırakcam