Parsss Melistosum diğerlerı operator doktor engin bey doçent canım onun ıcın muayne ücretide 100 lira falan daha fazla onun
Melistosum Parsss Aynı zamanda perinatolog galiba ben geçen gün ilkkez gittim ona kendi doktorum yolladı o baksın diye kendini yetersi gördü heralde😀 çok beğendim.engin beyi belki artık ona devam ederim bilemedim şimdi güven verdi bana
Parsss Melistosum o kadar bilmiyorum ama benım doktorum da ona yonlendırıyor aşırı sakın yapısı yaklaşımı gerçekten insanı rahatlatıyor ve guven verıyor engın beyın
Melistosum Parsss evet evet bende sevdim ya bakalim belki ona devam ederim kısmet 28. Haftada bidaha gideceğim zaten.
Elaymutlu Merhaba ben yıldırım doruk Elif Şahin e gidiyorum aşırı pozitif ve ilgili bayan hastane ne kadar da devlet gibi olsada elif hanım harika 😍🙏
bocekozlm Aritmi hastanesi Mutlu kilciler çok iyi bi doktor illa bayan olması şart değilse tavsiye ederim muayene ücreti 165 TL
ogrencianne35 Ebrusnhzl doktordan doktora değişiyor demek ki ben haziran da 3750 ye doğum yaptım hayatta arkadaşım 2 gün önce benimle aynı doktorda doğum yapti 4 bin
Ebrusnhzl ogrencianne35 evet doktordan doktora değişiyor birde benim doktorum dışardan gelicek o yüzden fiyatı farklı temmuzda da genel olarak zam geldi o yüzden de fiyatlar farklı
ogrencianne35 Ebrusnhzl bizim doktorumuz da hastane doktoru değil hastanenin aldığı fiyat belirli doktorlar kendi paylarını farklı alıyor demekki