TugceTekin123 31+3 haftalık gebeyim bayanlar aranızda iki doz sınovac olup 3. Dozu bıontech olan var mı ? Bende olucam olan varsa yan etkisi oldu mu acaba ?
Denizyildizii TugceTekin123 Sinovac in yeni varyantlara bi faydası yok. Artık 2 doz biontech öneriliyor
Sevilss TugceTekin123 ol ama herkese aynı yan etki yapmıyor ki kimisinin kolu bile ağrımıyor kimi farklı oluyor
Kubra5538 Ben sağlıkçıyım 2 doz sinovac olmuştum şubatta 25 haftalık gebeyim doktorum biontec önerdi 3.dozu da biontec oldum bir hafta önce kol ağrısı ve bir gün hafif halsizlik dışında bi sıkıntım olmadı :)
Minimommy Kubra5538 aynen ben de şubatta 2 doz sinovac oldum (sağlık pers. zorunluluğu) sonra gebe kaldım, biontech olmam lazım bi an önce, ama tetanozu da 10 gün önce yaptırdım diye araya vakit girsin istiyorum. Bilemedim ne yapsam
Kubra5538 Minimommy tetanozla arasına vakit girsin diyolar ama tam olarak ne kadar bilmiyorum burda 2 hafta falan diye yazanlar olmuştu. Şimdiye kadar olsam mı olmasam mı çok kararsız kaldım ama doktorumda kesin ol delta tehlikeli deyince olmaya karar verdim 3.dozu
Minimommy Kubra5538 doktorlar da bi garip, hepsi ol sağlıkçısın risk altındasın diyor, bebeğe yan etkisi olmaz mı dediğimde net bir veri yok diyolar. Ee deneme tahtası mı bebeklerimiz? Yazık gerçekten
TugceTekin123 Bende olucam bugün yarın bakalım sağlık ocakları hamilelere yapmıyor diye biliyorum ama