Handan_65 https://resminiz.com/r/rlaO1 Ekstradan 4 tane patikli tulum 1 tane daha 5hastane çıkışı 1 tane de uzun kollu zibin aldim yeter mi sizce yenidogan için
Canselyaren Handan_65 Kuzym bunlar günlük değiştirilecek kere anca yeter yani bı gunluk kıyafet düşün 😂 kızımdan bilirim
bahtnurr1 Handan_65 çok kusuyor deniliyor ben yenidoğan 3 hastane seti 8 takım aldım. Birde kış bebeği olacak uzun kollu zıbın al canım sıfır kol giydiremezsin üşür bebek , yaza anca giydirirsin sıfır kol yarım kolu
Handan_65 bahtnurr1 Canselyaren Zehra9616 akgunbirsen Misa34 Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim en iyisi yedek 3 takim daha alayım Ailem teyzem onlar diyor alma artık boz alicaz kullanamaz zaten daha 0 3 aylik bunlar Hemen küçülüyor bide kışlık yelek falanda orduler annem babaannem hep benim tarafim hazırlıkta koca tarafı dört dönüyor para harcayacaklar diye şimdiden stres kaplamış 😀😃🙂
Handan_65 akgunbirsen Kime göstersem yeter diyorlar ilk bebek ya gelen çok olur diye bide annem diyor bende aljcam alma daha
bahtnurr1 Handan_65 senin tarafa 3-6 aldır o zaman evet çabuk büyüyo deniliyor 😂 ayy benimkinin taraf da öyle doğdu mu diye ağız ucuyla soruyor 😂😂
Handan_65 elaweannesi Aynen 3 takim daha alayi. Yedek nolur nolmaz kullanmasam bile birine hediye ederim sonucta kullanılmamış olacak nolmus dimi
bahtnurr1 Handan_65 yok kız almak falan gözlerinde 😂 tek uzak dursunlar ben istemiyorum hiç bişeyini 😂😂
Handan_65 Birikianne 7 tane kısa kollu zibin 3 takim elbise 4 tane patikli tulum bide bir tane uzun kollu zibin aldim ama ondan 3tane daha alacam
Birikianne Handan_65 gayet yeterli devamli yıkanıyor bebeğin eşyaları duruma gore baktim cok pisleten bir bebek olursa alırsın ama gayet yeterli onlar