Rserin Kızlar çatı muayenesinden sonra doğum olabiliyormuş bilgisi olan var mı bide ne zaman yapılıyor çatı muayenesi ?
kadifemsii Rserin 38. Haftada yaptı doktorum doğumu başlatmadı aksine 40+3 e kadar açılmam 1 cm geçmedi ve sezeryan oldum . Ama açılma varsa tetikleyebilir sanırım bu yüzden 38. Haftada yapılıyor
kivancinannesi Rserin benim riskli olduğu için 34 haftadan beri yapılıyor kişiden kişiye değişiyor bende hiç bişey olmadı 39 haftalığım şuan bazılarında çatı muanesi sonrası kanama fln oluyormuş
Kelebekkannesi Rserin 37. Hafta İçin çağırdı doktorum iki hafta sonra gidecem ilk kez bakalım nasıl bir şeymiş
Edali87 kadifemsii ben 31.haftadayim doktor doğuma karar açısından 33.hafta bakalim dedi çatı muayenesi biz sezeryan a karar verdik diye yaptırmaları dedik yaptırmak nasıl olur gerekir miydi boşuna mı sezeryan dusunuosak
kadifemsii Rserin herhangi bir sancım yada bir sıkıntım yoktu nst ye sanırım ilk 37. Haftada bağlandım. Çatı muayenesi sonrası kanama olabiliyor korkmayın sakın olağan bir durum🤷♀️
Kelebekkannesi Rserin ilk 35 te baglandım çünkü öncesinde herhangi bir sorun yoktu sancı agrı vs gerek duymadı o yüzden doktorum
Rserin kivancinannesi bende bi kaç kişiye denk geldim muayene arkası doğum olduğuna kendimi ona göre hazırlayayım dedim ☺️Azıcık korkuyor olabilirim 🤷♀️
Murvet_01 kadifemsii sorum biraz garip olabilir kusura bakmayın bu çatı muayenesi için alt tarafımızı komple soyunuyoruz değil mi hiç bir bilgim yok ilk gebeliğim cuma günü doktor bakıcak nasıl olacak bilmiyorum 🙈
kivancinannesi Rserin korkma canım kendini sıkma kasma hayırla alırız inşallah kucağımıza ben sabırsızlanıyorum artık 39+4 daha gelmiyor
Sevgikaya1525 Rserin ewet kuzum bacak aramda vardı baskı ve ağrı bde kanama hatta ben ilk gün adet kanaması gibi orkidin ortası doldu
kadifemsii Edali87 çatı muayenesi normal doğumun gerçekleşebilme ihtimalini ölçmek için yapılır. Eğer sezeryan doğum yapacaksanız gerek yok diye biliyorum . Ama doğum şekline bebek karar versin derseniz çatı muayenesi gerekli canım
kadifemsii Murvet_01 zorlanmazsın canım kendini kasma rahat bırak saniyelik birşey . Sağlıkla gelsin yavru 🙏