Sdktsdmr Kızlar 24+3 haftalık hamileyim 19 haftamdan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum geçen hafta hergün karnımda oynuyordu gözle görülüyordu birkaç gündür hafif tekme gibi hissediyorum hatta ondan bile emin olamıyorum çok korkuyorum😔 sabahtan beri yemediğim tatlı kalmadı sol tarafıma yatıyorum ama hiçbirşey hissetmedim benim gibi yaşayan varmı sizce doktora gitmem gerekir mi
Nihalll Sdktsdmr bence endişelenme bende 36 haftalıgım benimde öyle anlarım oluyordu cok düşünme stres oldukca paniklersin iyi düşün canım
Hulyarecep Sdktsdmr canım Benin’de ara ara oluyor bakıyorum bir kaçgün kıpır kıpır bir kaç gün daha az oynuyor sanırım yoruluyorlar 🤗
azraaa21 Sdktsdmr bnde 24+2 hamileyim bebegim kipir kipirdi ama dunden beri hissetmiyorum telaslandim bnde :/
Mutlulugum Bende 24 haftamdayim ve hareketleri cok cok erken hissettim. Her gun benimkide kipir kipirdi ama dun bende fazla hissetmedim. Okuduguma gore 18 saat uyuyorlarmis. Bence normal canim. Yinede endiseleniyorsan hastaneye git kalp atisini dinle. Ama eminim bir sey yoktur.🙏🏼😻💋
Sdktsdmr Mutlulugum inşallah canm ya çok korktum şimdi sağlık ocağı na gidicem inşaşşah kalp sesini duyarım
Fatozs42 Bende 21+5 haftalik hamileyim biraz belimi falan agrittim bebegimin hareket edip etmedigini bile anlayamıyorum bende cok korkuyorum önceden kıpır kıpırdı